Tuna Tabu,Tolga Tabu Resimleri FAN CLUB

iYiki waRSın

Böylesine delice
Böle çılgınlar gibi
Seven bir adam
Daha var mı benim gibi?
Sana tutuklu kalbime
Af çıksa ne yazar ki
Ben sana mecburum
Sen bana mesafe
Ben bize köprüler olurum
Sende son bulurum...
Sende gördü bu gözlerim
Sende dursun saatlerim
Sende solsun çiçeklerim
Sende can bulurum yar
Sende ölmeliyim yar..
Bugün senin doğum günün
Ömre bedel işte bugün
Dua gibi dilimdesin
İyi ki doğdun yar
İyi ki varsın yar

KaRa gÖzLüm

kara gözlüm
sen ağlama
dayanamam buna
sen canımsın
kadınımsın
tek yoldaşımsın

nasıl el olursun söyle yar
bu gidiş bana koyar
canımdın ta canımın içiydin
şimdi niye ellerlesin

nerde sözlerin nerde ellerin
hani yeminlerin
unuturum sanma
vazgeçerim sanma
bir elim hep yakanda(2x)

git sende git herkes gibi..

Ne seninle nede sensiz

yok olmuyor ben sana inanamıyorum
sayende şaşkınım ve gecelerce ağlarım

ne seninle nede sensiz denedim olmuyor çağresizim
en sonunda sildim attım söküp aldım içimden ismini
bana bunu sen öğrettin
sende beni böyle sildin
yinede içimde bir acı senden kaldı

Ne seninle nede sensiz denedim olmuyor çağresizim

bakk qözlerime aşkımız varmı söylesene
sen bitirdin ah tükettin hem yarınları
hemde büyük aşkımızı

ne seninle nede sensiz denedim olmuyor çağresizim

HANÇER

yasenden vazqeçmeli ya candan vazqeçmeli
aşkın öyle bir ikilemki kalbim korkum yok ölümlerden
senden çekinip qitmekten
zaten vazqeçmiş kalbin benden
Yollarımız ayrılmalı artık
sırtımızda sevdanın yüzüü
hançer qibi
ne sen masumsun ne ben yorqunum
son yalanım dürüstlük olsun
çağre qibi
çağre qibi
ya senden wazqeçmeli ya candan wazqeçmeli
aşkın öyle bir ikilemki oooouf
korkum yok ölümlerden
senden çekinip qitmekten
zaten wazqeçmiş kalbin benden....

Gururumdan

Pişman Değilim Yaşadıklarımdan
İsyankar Değilim Yaşattıklarından
Seni Affetsem De Affetmesem De
Gidişinle Hayatım Değişecek

Sararsın Güller Kararsın Güller
Kahrolsun Göz Yaşlarına Karışan 0 Geceler

Sararsın Güller Kararsın Güller
Kahrolsun Göz Yaşlarına Karışan 0 Geceler

Gitme

Yalan Böyle Güçlü Durduğuma Bakma Yalan
Belli Etmemek Çok Zor Ama Yalan
Ayakta Durmam Gururumdan
Hepsi Yalan Gidersen Ölürüm Yar

Ayakta Durmam Gururumdan
Gidersen Ölürüm Yar

Ayakta Durmam Gururumdan

KALBİMİN GÖZ YAŞLARI

yok unutamadım unutmayı başaramadım
ben seni nefes bildimde
gittin nefessiz kaldım
ben seni canım bildimde
gittin yarım kaldım

Hatırla eskiden
henüz kalbin cennetken
mutluluk göz yaşlarıydı tek sildiğimiz
şimdi gel gör hayalin
gecelerime kör bıçak
kalbimin göz yaşları
aşk sevmelerii

yoktun yanımda en zor anımda
hasretin ağır geldi
taşıyamadım
tek başıma....

'tek aşkımaa'

Sıradan Bir Acı Değil Hayır...Senin Gidişleri Sıradan Görmen Kadar Sıradan;Bir Acı Değil Hayır...
Canım Yanıyor Demeyeceğim! Bu Kez Ucuzca Gidişine;Pahalı Duracak Adam Gibi Kalışlarım...
İçimdeki Acıyı Tanıyan Sesler Duymaya İhtiyacım var...Ölmek Yaşamaya Başlamak İçin;İyi Bir bahane..Diyeceğim ve Sen Yine Anlamayacaksın...
Seni Sevdiğini Söyleyen Herkesten;Daha Cok Sevdim Ben Seni Diyeceğim...Anlamayacaksın...
Akşamını Beklediğim Hayalimin Sabahında;Sek Düş Kırıklığı İciyorum...Doyasıya...Anlamayacaksın...
Gidesim Yok;Dizlerinin Dibinden.Gidesim Yok;Yaşamaya Başladıgım Bahar Kokan Teninden.Ölesim Yok;Sensizligin Getirdiği Sessizlikten...Bir Gidişin Bin Öldürdü Zaten...
Bendim Evet!!!Bendim Beni Sevmeyen Seni Şerefsizce Seven!!Utanamam...Bendim Ruhum Bendim;Bize Binbir Renkte Ölen...Unutamam...
Sensiz Dünyayı;Gözyaşımla Benzinleyip,Tükürüğümle Kibrit Çakacağım!!Bana Benzeyen;Her Seveni Yakacagım!!Bir Kere Yakıp Kurtaracağım...Uğurlara Bin Kere Ölüp;Sebepsiz Uğurlanmak Kadar Acıtmıyor Yakışlarınız...Biz Zaten Sevip Yananlardanız Gülüm;Satışlar Kırmaz Bizi...Sizlere Gururu Pazarlayanlardanız Biz...Siz Korlanmış Ateşlere Koynunuzu Acın;Biz Alev Alev Adamlığımıza Yanalım...Siz Yalancı Yataklara Nakışlanın;Biz Nakışlara Gitar Calalım...Biz Notalardaki Hayal Kırıklığının Hicaz Makamlarında Dolaşırken,Siz Makam Arabalarında Dolaşın!Top Yekün ANANIZI SATAYIM!!!

'Aşkı Küfür;Küfürü Aşk Doğurur...'

Ağlatmak Kolay Meleğim Ağlatmak Kolay;Ağlamakta olay...Her Döktüğüm Gözyaşının Binbir Ahı Var Sana!!Utanmaz Karakterine,Sadece Kendine Gülen Gamzene,Aşkı Sevemeyişlerine;Hediyem Olsun...
Hergün Anacağım Adını...Hergün Hatırlayacagım Boynumu Büken Satırlarını...Hergün Biraz Daha Nefret Edeceğim Senden ve Sen Nefrete Doymayacaksın...
Unutmayacağım;Unuttuğun Anları...Ben Kendimi Unuttuğum vakitlerde;Sen Unuttuğunu Hatırlayacaksın...Bıraktığın Yerde,Gözyaşlarına Saldıgın Mahallede;Yürüdükce İnsafsızlığına Yaklaşacaksın...Pişman Olduğun Gün;Beni Soracaksın Bensizliğine...Bensizlik;CEZAM SANA BENZEMEK OLSUN!Aşkım Kadar Nefretimde Baki...diyerek Haykırdığı Zaman...İşte O Zaman...O Zaman...Zaman...Zam...An...

Bundan Sonra Adını Anarsam
Kalbimden Seni Söküp Atmazsam
Bir Bir Resimlerini Yakmazsam
Cezam Sana Benzemek Olsun...

Tuna Tabu

ya bişe sorcam tuna tabu ve tolga tabu resimlerinde haç kolye takıyolardı acaba neden ayrımcılıktan felan değil sadece çok merak ettim

---> Tuna Tabu,Tolga Tabu Resimleri FAN CLUB

BiR reSmiN biLe YoK.. Çokkk güzEL + KariZmA deDikLeri bu OLsa GeRek <3

bir şarkısının nakaratını da ben yasıyım barii :D

yok unutamadım unatmaya niyetimde yok seni nasıl sevdiğimi bir ben bir de tanrım bilir gel son nefesime kadar beklerim şerefim üzerine yemin olsun bu şarkı umudumuz olsun
son nefes

tuna tabu kimdir nedir ne yapar merak edenler okusun
İlişki Türü : Arkadaslık
Meslek : Söz Yazarı Besteci
Durum : evli hemde çok mutlu
Burç : Başak

Beste Arayan Albüm Hazırlıgı İcinde Olan Arkadaslar Bana Ulaşabilirler..

Sayfamdan dinlediginiz Yazmış oldugum her beste noterlidir ayrıca msg üyesiyim.Kültür bakanlıgı cıkışı ve imzam olmadan radyo,tv vb yayın kuruluşlarında yayınlanması yasaktır.

Meslegin Karşısına Dikkatli Bakın beste yazar ve satarım.Şu zamana kadarda bi cok beste verdim piyasaya.Antipati toplamak umrumda değil acıkcası.albüm yapıcak insanlar düşünsün,ben değil.albüm söz konusu olmadı olamaz.Yazdıklarımı sevin beni değil.Sesle alakalı msjta cekmeyin,bu bestelere gidicek daha duygulu bi ses bulsam ona okuturum.

google search 'tuna tabu'

500e yaklasan bestem var ve sadece SİZİN yaydıklarınızı nette arayıp bulabilirsiniz lütfen burdan istemeyin ve rica ederim sanal ile günlük hayatınızın arasındaki farkları cözün artık.ego tatmin etmek icin basit bi yer.yürüdügünüz yerlerde ilgiyi tadın bi fotonun durdugu yerde deil.resimlerle ün kazanmak?bana göre deil.ben kalıcı seyler yaparım.

en son sorulan bir soru daha dogrusu bardagı tasıran bi küfür misali.'MADEM ÖYLE NEDEN ARKADASLARINDA BURDA VE NEDEN SADECE KIZLAR VAR LİSTENİZDE??'burda dostlarım sadece evren davut ve emre gülkaya onlarında amacı sadece reklamdır,biz bunun tersini hic bir zaman söylemedik ve normal hayatımızda o konuda bi sıkıntı cekmedik arkadaslık sitesine üye olalım.Herseyin Üstünde Olan 2 gercek DOSTUM,Kanımın son damlası helal olan ABİM ve AİLEM beni bekler 'sanal' Tuna'ya Sıkıntı sadece.Üretmem Gereken Bir Cok Beste Var

Tuna Tabu Evli Değil Daha Nişanı Bile Olmadı Nişanı Bu yaz Olacak Evliliğide Öbür Yaza Olacak...Blogda Bir çok Daha Yanlışlar var Düzeltirseniz Sevinirim Gerekli Bilgileri Resmi Sitesinden Öğrenebilirsiniz

Gerekli Bilgileri Tolga Tabu'nun Resmi Sitesinden Ulaşabilirsiniz Doğrularıda Öğrenmiş Olursunuz...!

PAŞA PAŞA
Kim Demiş?
Uyan N'olursun Uyan

bu şarkıların mp3lerini nerden download edebilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri