---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Admin kardeş biz suçsuzuz :vala_02:
Luna Crisis♪ Bayan Üye 12 Nis 2016 #21 ---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Admin kardeş biz suçsuzuz :vala_02:
Heulwen Kayıtlı Üye 13 Nis 2016 #22 ---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Buğu' Alıntı: Konuyu açmadan bekliyordum böyle bir şey. Yanıltmadın [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] kardeşim. Ölmedik yaşıyoruz kardeş sen? Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende abla ne olsun xD Lunar' Alıntı: Admin kardeş biz suçsuzuz :vala_02: Genişletmek için tıkla ...
---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Buğu' Alıntı: Konuyu açmadan bekliyordum böyle bir şey. Yanıltmadın [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] kardeşim. Ölmedik yaşıyoruz kardeş sen? Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende abla ne olsun xD Lunar' Alıntı: Admin kardeş biz suçsuzuz :vala_02: Genişletmek için tıkla ...
M Moreas Bayan Üye 13 Nis 2016 #23 ---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Alpha' Alıntı: İyiyim bende abla ne olsun xD Genişletmek için tıkla ... İyi ol iyi
---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Alpha' Alıntı: İyiyim bende abla ne olsun xD Genişletmek için tıkla ... İyi ol iyi
endLesS Webmaster 13 Nis 2016 #25 ---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Geyik Forum & Geyik Forumları 'nda açılınca ilk başta cesaret edemedim açmaya da xD
---> Tüm Üyelere Önemli DUYURU! Geyik Forum & Geyik Forumları 'nda açılınca ilk başta cesaret edemedim açmaya da xD