Tuhaf 1 Bilgi

---> Tuhaf 1 Bilgi

Makyajını silmeden yatan kadın ya bunu unutacak kadar çok mutludur, ya da hiç umursamayacak kadar mutsuz

---> Tuhaf 1 Bilgi

Türkiye'de en çok kullanılan soyadı listesi ilk beş: 1) Yılmaz , 2) Kaya , 3) Demir , 4) Şahin , 5) Çelik.

---> Tuhaf 1 Bilgi

Uzun süreli yaşanan ilişkilerde duyulan acı kaybedilen insan yüzünden değil, edinilmiş alışkanlıklardandır.

---> Tuhaf 1 Bilgi

Geceleri erken uyuyan insanlar daha sağlıklı olsalar da, geceleri kolay uyuyamamak kuvvetli bir yüksek IQ belirtisidir.

---> Tuhaf 1 Bilgi

Hiç bir dişi ahtapot yavrusunu göremez. Kuluçka süresi boyunca yumurtalarını terketmeyen anne ahtapot açlıktan kollarını yer ve ölür.

---> Tuhaf 1 Bilgi

Erkeklerin suçlu olduğunda en sık kullandığı kelimeler: ya "ne alakası var" ya "saçmalama"dır

---> Tuhaf 1 Bilgi

Sıkça alışveriş yapmak, uyuşturucu gibi zamanla bağımlılık haline gelebilir. Yapamadığınız zamanlarda depresif ve güvensiz hissedersiniz

---> Tuhaf 1 Bilgi

Dedikodu yapmak, kadinlarda stresi azaltan progesteron hormonunu salgilar ve kendilerini iyi hissetmelerini saglar

---> Tuhaf 1 Bilgi

Hiç bir dişi ahtapot yavrusunu göremez. Kuluçka süresi boyunca yumurtalarını terketmeyen anne ahtapot açlıktan kollarını yer ve ölür.
Yazik... cok uzucu ama vardir yaradanin bir bildigi.
belki gorse yavrusunu yiyeyecek.

Sıkça alışveriş yapmak, uyuşturucu gibi zamanla bağımlılık haline gelebilir. Yapamadığınız zamanlarda depresif ve güvensiz hissedersiniz

Bu dogru. Bir ara internetten ha bire alis veris yapiyordum oyle alistimki haftada 1 kere bile olsa birseyler almasam kendimi boslukta hissediyordum. Kargo araci gekdiginde yegenlerim bile yine teyzeme gelmistir kargo arabasi diyorlardi. Oyle hastaliga yakalanmistim ama zorla terk ettim :) uzun zamandir birsey almiyorum internetten ama uzun zaman bise almayinca depresif oluyorum. Minicik birsey olsada alicam illa. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri