traßznlee Den . . .

---> traßznlee Den . . .

Bak şimdi ismini bilmediğim yabancı her zaman sen cevap yazdın sıra bende sana ne desem boş olacağını biliyorum..Hayatın o çocuk onsuz geçen bir gün bile zehir okuL falan yok yanlış düşünceler bunlar..faydalı olamayacağımı bilsemde tekrar söylüyorum hayat o çocuk değil !!anlamak zor gelior ama bir kapı açılır bir kapı kapanır."Kabullen sessiz gidişini, alış onsuzluğu." keyfe keder yaşa elbet bir kapı daha açılcakdır sana hayat adildir.:2:

okuldan onun için firar etmedm ki xD kardesme bkmak zornda kaldm annemle babam tplantya gtti :D bir ikincisi adm damLa menn oldumm xD 3 tskkrler yorum içni :D 4 o herşeye deger galibaaa xD

---> traßznlee Den . . .

sevgLi günLük ;
bgn sabah erkenden kalkıp aßimLe sınava gittim ordan geLdim nete girdimm xD nette kafa dagttıktan s0nra biraz uyudum xD
smdi eve yeni geLdim kuzene gtmstm kaLmm onda kaLmsta xD biraz nete takılıp ders çlŞcamm böLe bigündü günLükçmm xD

---> traßznlee Den . . .

:Dabinin sınavı iyi geçmişdir inş. güzel günmüş =) kısa ve öz paylaştıpın içn saol damlaa ^^

---> traßznlee Den . . .

sevgli dert ortagmm günlüügümmm
bugün 7 30 civarlarnda kalktmm malumm okull
ilk iki saat cografyaa hiçtee çeklmzzdi ama :p maaleseff daha dün firar yaptm ondan snraki ders dil anlatmm iysssss hoca gene takldı bana ah ahh hocamm kalma korkusu olmasaaaa
ondan snraki ders sosyoloji hoca anlattı biz konstkk mtrak geçti yani
ögle arasında eve gldmm bi nete grp çktımm telfonu sarj ettm :p sevglmm msj atarda cv yazamam fln
ögleden snra dersler bostu knferans vardı savcılar fln konşma yptı sn saat hoca brktı bizi :p bktılar bizden saka bi yaa cocugu hastayms snftakilerle biraz eglendk eve geldiimm nete grdmm birazdan çıkacagımm uykum varr biraz uyuyupp ders çlşcamm

iyi günlerr sevgli gnLük :)

Son düzenleme:
---> traßznlee Den . . .

phuff edebiyatta olmasa okul çeklmss :D

sabah 7 30 da kalkış
8 bucuk gby okulda oluorm:)
aaa ilk iki saat edebiyt ama önce müdürü dnledk knştuda knstu :D
snraa edebiyt var asqmm o adama yahff :D yazlı yaptı bizi okuutugu kitaptan taby herkes cuvaLLadı :D
sonraki ders beden 3. ve 4. saat :D ohh bee gez sevdamada rahat msj yazabliorm dolaşş hoca bişe demio :D snra eve gldm malum bgün okul yarım gün seviyorum çarsamba gününü :):) önce bi yemek hazrıladm malmm acıktmm :D snra nete grdmm hala netteyimm aksama ckp ders çaLşcamm :D phuf haftaya sınvalar var :( nese ii günler ddert ortagm günlügüm :)

---> traßznlee Den . . .

sevgli günlük yazmayalı o kadar zaman olmus o kadar şey degismişki :R
okul btti karne sınav derdi ertelendi ohh bee hahaha​
ask hayatım btti ii kötü saolsun odaa hain :19:ama artık umrumda deil :160::160:​
gezmeye gidiyorm çarsambaa saat 14 00 çokk mutluymm bekle beni yalovaa (:)
bütün gün netteydim bi ara dısarı çıktım hava bozuk yagıo hahaha​
ii günler günlükcük :106:​

---> traßznlee Den . . .

son günLér buraLarDa. . .
sabah kaLkıp kuRan gittm hesapta okuycaz :M sayfa geçemiyorum
sıkıldım orda çok bunaltıcı çok sıcakk :M
sonra cemre''mm sevgLisi benn eve dogru yoL aLdık :)
mervemeee ugradık :)
eve geLdik
enisTe eve geçti :H vurdum onu çok gıcık yaa :D
pcye girdim hala burdaım pasta yapabilirim kankamLa :R
nese sevgLi günlük mutluyum /mutsuzum
istanbuLa gitcem güsel ama evimm trabzonumm özLiyceemm kısa sürede oLsa. . .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri