traßznlee Den . . .

sıpsévdyy

Banned

baktim herkesler birşeyler yazı0 bende yazaym dedm. .
saden böle bigünde ihtiyacmda var.. sabah çok neseli bir şekilde uyandım her zamanki gby. ama ne blm günün geri kalanı agLamakla gececek die.
sevgLm'e mesaj attım günaYdın die ..
hiççde günaydın degLms.. bunun babası telfonunu aLms msjları kurcalams sonrada telefonuna eL koyms.
banada msj attı .
oqlumu rahat brk die .ders çalısamıo fLn.inanIn dünyada tek tutundugum daLdı oDa.gtti.
ben sevi0rm o sevio ama aiLe izin vermi0.
diek evden çıktım kuzene gttim amcamn kızına agLadm agLadm durdm.
smdi bu satrları yazarken bile gözlerm doLuo kaLbm sıkısıo.

size bir soru arkadasLar siZce beNne yapmaLıYm. . . ????

tek yasama sebebi OLan iNsanı göRemi0rm nasıL oLdunu bLmi0rm . naSıL yaSAyaYm. . .?okL ev artk hçbise umrumda degL.

dilemede sarkı doLandı tam bizLk..

seni benden aLan haiN eLLer beDDua mı tasR yüreGnDe....?

ne oLr aLLaHm aLma oNU beNden.

Son düzenleme:
---> traßznlee Den . . .

Senin yapacagın tek sey beklemek
sevgilin kararını verecek ya sana donecek ya da ..

---> traßznlee Den . . .

bırakmam diosa uzulecek bı durum yok ortada
bu arada ben bi erkeğin babasının telini alıp sana mesaj atmasına sasırdım
umarım erkek arkadasın ayrılmak için bahane aramıyodur
k.bakmada bana oyle geldi..

---> traßznlee Den . . .

o öyle biri degL. canm eger ayrıLmak isteSe der. cnkü ben ayrıLdqmda gnLerce yaLvaRdı.
ama üzüLdgm durum. sevglmn ailesyle arasnn bozLcak OLması.

---> traßznlee Den . . .

Sen bekle.Eğer gerçekten seni sevmişse mutlaka gelir.Eğer sevgisi gerçek değilse ona birşey diyemem.

---> traßznlee Den . . .

seLam sevgLi günlü mtsz gtttim ama mutlu geLdim :D:D bqn sevdgmle knştmm :D

babası almams telfonu ama yazmayacak ben ddim tehlike oLmasn :D

kuzenden yazacak gndzleri ama geceleri knşmycazzz :( oLsn yeterki ailesyle arası düselsn

kızlarla takLdm eve gLdm (=

snracıqmaaa

evdeimm isde hep evDéYim. . (=

biran önce aksam OLsada sabah oLsaDa oquLa gtsmdee sevgLm yazsaaaaaaaaa. .(=

nese ii geceLer günLk. .

---> traßznlee Den . . .

bügün gayet sıradan birgündü suan saat 17 30 bir saat civarıdr biLgisayardayım xD çıkmyı düsünmü0rm sevgLmle aram süper herşey yOLuna girdi yuppi xD

SaKıN TeK Bi KeLiMe DaHa eDiYiM DeME.. SakıN TeK Bi SöZ DaHa SöYLeMe NeDeN BiLiYoRMuSuN CuNku iNaNiRiM oNCa ŞeYe RaGMeN SiMDi BeNi SeVDiGiNi SöYLe YaLaN oLDuGuNu BaL GiBi BiLiRiM aMa YiNeDe SaNa iNaNiRiM... O YuZDeN SaKıN TeK Bi SöZ SöYLeMe..

bügün göüzüme takıLan bi yazı xS

---> traßznlee Den . . .

o kaadarrr mutluymm ki anLatamam bügün sevdamLan bLştmm xD
çokk mutluymm çokk xD
onun yanında zmn o kdar hzlı geçtiki anLatamam xD
onada dedm burdada di0rmmm seni çok seviorm asqmm gnmmm böyleydi snrası evv uyku vs xD

---> traßznlee Den . . .

size iki günü anlatımmm bari xD
dün okula gtmedm halamgile gttim ordan eve geldmm sevdam aradı onun yanına gttm sahile gttk otrdk hasret giderdk ne çokk özlemssmm onu anLatamam :D
sonnraaa sevdamm evineee :( ben köye çktm kuznLe takLdk :D

isdee ondann snraa saßahh oldduuu eveee gLdmmm xD

netteydim ßi ara uyumssmm :D çokk heyecanlymm abmnn yarn sınavı var :S bi yandanda kafam karısık sevdamm yazmıoo phuff :S

---> traßznlee Den . . .

Bak şimdi ismini bilmediğim yabancı her zaman sen cevap yazdın sıra bende sana ne desem boş olacağını biliyorum..Hayatın o çocuk onsuz geçen bir gün bile zehir okuL falan yok yanlış düşünceler bunlar..faydalı olamayacağımı bilsemde tekrar söylüyorum hayat o çocuk değil !!anlamak zor gelior ama bir kapı açılır bir kapı kapanır."Kabullen sessiz gidişini, alış onsuzluğu." keyfe keder yaşa elbet bir kapı daha açılcakdır sana hayat adildir.:2:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri