Trabzon'un Semih planı!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor’da yönetimin son planlarından biri ortaya çıktı..

Forvet takviyesini Isparta ve Hollanda kamplarına yetiştiremeyen Trabzonspor’da yönetimin son planlarından biri ortaya çıktı... Buna göre Bordo-Mavililer’in gözü kulağı Fenerbahçe’de ve onun transfer politikasında. Çünkü Semih Şentürk’ün takım ayrılmasının tek yolu Kanarya’nın yeni bir golcü almasına bağlı. Bu durum Trabzonspor’u ise direkt olarak ilgilendiriyor. Zira Başkan Sadri Şener’in yakın dostu olan Fenerbahçe’nin patronu Aziz Yıldırım ile bu konuyu defalarca görüştüğü ve son olarak da, “Semih’i ancak yerini doldurursak satarız” yanıtını aldığı öğrenildi.

Yıldırım-Şener dostluğu Semih’in Türkiye’de Fenerbahçe dışındaki tek adresini Trabzonspor olması sonucunu doğuruyor. Yeni bir golcü alınması durumunda Güiza ve Gökhan Ünal’ın ardından atıl durumda kalma olasılığı artacak Semih’in de Karadeniz ekibine sıcak bakması beklentiler dahilinde. Ayrıca Fenerbahçe ve Trabzonspor’un golcünün alacakları konusunda da bir uzlaşma sağlayabileceği edinilen bilgiler arasında.

‘1 milyon Euro verelim!’

Bir başka gelişme de Makukula cephesinde yaşandı. Portekizli futbolcunun menacerleri ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’un yöneticilerinin golcü için ilginç bir öneri yaptığı kaydedildi. Buna göre Bordo-Mavililer’in ilk başta 5 milyon Euro’dan kapı açan Benfica’ya bonservis için 1 milyon gibi şaşırtan bir teklifte bulundu.

Herkesin ilk aşkı!

Semih Şentürk ismi, forvet arayışlarının ilk gününden bu yana Trabzonspor’un önceliği durumundaydı. Başkan Sadri Şener her fırsatta Fenerbahçeli oyuncuya duyduğu hayranlığı gözler önüne sererken, teknik direktör Şenol Güneş’in ise bizzat kendisinin golcüyü arayarak, “Bize gel... Trabzonspor’da kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. Buradaki futbol ortamı seni de etkileyecektir” ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik

 
---> Trabzon'un Semih planı!

1 yıl fenerde kalacagını sölüyor hala böle haberler cıkıyo nediyim
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst