Toraman ateşi

JadedReality

Kayıtlı Üye
08CA72485C83004185618EA4b.jpg

İbrahim Toraman, son saniyedeki gol için, "O an ne kar, ne tipi, ne de buz. Etrafımda müthiş bir sıcaklık hissettim" dedi.


Beşiktaş'ın Ankaraspor maçında son saniye golünü atan ve takımına altın değerinde üç puan getiren İbrahim Toraman, içini FOTOMAÇ'a döktü. Golden sonra müthiş bir keyif aldığını ifade eden Toraman, "O an öyle bir sıcaklık hissettim ki ne kar, ne tipi, ne de buz. Birden bire etrafımda 40 derece bir sıcaklık oluştu. Kelimelerle tarif edemeyeceğim bir duyguydu.
Takımımın kazanmasında pay sahibi olduğum için çok mutlu oldum. Arkadaşlarım, hocam ve yönetimimizle bu mutluluğumuzu paylaştık" dedi.

NEREDE İSTERLERSE OYNARIM
İbrahim Toraman, uzun bir aradan sonra savunmanın sağında oynaması konusunda da şu yorumu yaptı: "Benim asıl yerim stoper, Türkiye'de de zirveye stoper olarak çıktım. Ancak Tigana döneminde zaman zaman geri dörtlünün sağında da başarıyla oynamıştım. Hocam bana 'Sana defansın sağında ihtiyacım var' dedi. Ben de 'İhtiyaç olan her yerde seve seve oynarım' yanıtını verdim. Aldığım tepkilerden, işimi iyi yaptığımı gördüm. Bu zorlu yarışta hepimizin üzerine düşeni yapması şart."
 
eet 2.kaptanımız gercekten cok iyi 1 futbolcu defansta azda olsa hata yapabiliyor ama hava toplarında iyi cıkıyor..
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst