Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu?
Elsa Bayan Üye 20 Ağu 2012 #2 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Olmadı.
yesil83 Bayan Üye 20 Ağu 2012 #3 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? olmadi.
' SeRcaN Kayıtlı Üye 20 Ağu 2012 #4 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Olmadı.
Deniz kızı Bayan Üye 20 Ağu 2012 #5 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Hayır.
S Stinko Kayıtlı Üye 20 Ağu 2012 #6 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? hayır istanbul gıbı bı yerde boyke bişey olması cok zor zaten
---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? hayır istanbul gıbı bı yerde boyke bişey olması cok zor zaten
Heretic. Erd Bayan Üye 20 Ağu 2012 #7 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Hayır.
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 20 Ağu 2012 #8 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? olmadı
M Mastor Kayıtlı Üye 20 Ağu 2012 #9 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Huyumdur, binerim ama para vermem.
---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Huyumdur, binerim ama para vermem.
bluee Kayıtlı Üye 21 Ağu 2012 #10 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Evet
rainbowcat Bayan Üye 23 Ağu 2012 #11 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Evet ama küçüktüm, para toplanacağını zannediyordum ve kimse para almaya gelmeyince, bir şey de demeyince durumu çözememiştimhahaha
---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Evet ama küçüktüm, para toplanacağını zannediyordum ve kimse para almaya gelmeyince, bir şey de demeyince durumu çözememiştimhahaha
sir.altan Kayıtlı Üye 23 Ağu 2012 #12 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? toplu tasima olarak bir trene binerim,oda biletsiz turnikeden gecirmez
---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? toplu tasima olarak bir trene binerim,oda biletsiz turnikeden gecirmez
'Gülümse :D Prenses 23 Ağu 2012 #13 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? çokkkk metrobüs ilk sırada :
Valetta Bayan Üye 26 Ağu 2012 #14 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Evet bir kere para vermemiştim çok kalabalıktı kapıda kalmıştım küçüktüm gözükmüyodum zaten adam görüp para istemeyince bende vermemiştim xD
---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Evet bir kere para vermemiştim çok kalabalıktı kapıda kalmıştım küçüktüm gözükmüyodum zaten adam görüp para istemeyince bende vermemiştim xD
Maruvera Kayıtlı Üye 28 Ağu 2012 #15 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Para vermeyip para üstü aldığım bile oldu
---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Para vermeyip para üstü aldığım bile oldu
'hayaL Bayan Üye 28 Ağu 2012 #16 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? hayır
N ` nazLı .. Bayan Üye 28 Ağu 2012 #17 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Hayır.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Ağu 2012 #18 ---> Toplu taşıma araçlarına ücret ödemeden kaçak bindiğiniz oldu mu? Önceden belki,şimdi asla.