Tom Clancy's The Division

mortal00

Kayıtlı Üye
Tom Clancy's The Division, Massive Entertainment liderliğinde Ubisoft Reflections ve Ubisoft Red Storm ile birlikte geliştirilen, Ubisoft tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan video oyunudur.

Hikayesi :
Oyun, para üzerinden bulaşan bir virüs nedeniyle çöken toplumsal yaşantıyı konu alıyor. Oyuncular ABD hükümetinin, The Division adlı gizli organizasyonunun üyesi olan bir ajanı kontrol edecekler ve bir yandan virüsün sebebini araştırırken bir yandan da şehirdeki diğer gruplarla savaşacaklar. Oyun New York'ta geçecek.

Oynanış :
Oyunda sadece çok oyunculu bölüm bulunacak. Oyuncular karakterlerini özelleştirebilecek ve geliştirebilecekler. Ayrıca oyuncular birbirleriyle takım oluşturarak şehirdeki diğer oyuncularla savaşabilecekler.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi :Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci :Core 2 Duo E7600 3.06GHz ya da Athlon II X2 265
RAM : 4 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 21 GB
Ekran kartı :GeForce GTX 470 ya da Radeon R7 260X(+1024MB)
DirectX :DX 11
Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi :Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci :Core i5-4430 3.0GHz ya da Phenom II X6 1100T
RAM : 6 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 21 GB
Ekran kartı :GeForce GTX 760 ya da Radeon R9 280(+2048MB)
DirectX :DX 11

Fragtist_TheDivision-3.jpg


news_reveal_web_101398.jpg


xnews_e3_the_division_gameplay-15397.jpg.pagespeed.ic.vIJl3FxbWB.jpg




 
---> Tom Clancy's The Division

Massive Entertainment'in geliştirdiği The Division, online özellikleri yoğun bir TPS oyunu olacak. The Division'ın sanat yönetmeni Rodrigo Cortes, önümüzdeki sene çıkacak olan oyunları için yeni açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamalarda Cortes, "Oyuncuların hikayeyi bitirdikten sonra The Division'ı kutusuna koyup rafa kaldırmalarını istemiyoruz. Dolayısıyla The Division'daki hikayenin bitmesini istemiyoruz. Oyuncuların PvE, PvP ve diğer yollarla beraber The Division'dan zevk almalarını istiyoruz." sözlerini söyledi.

Rodrigo Cortes, "The Division'ın sonsuza kadar oynanmasını istiyoruz. Bu yüzden oyun çıktıktan sonra içerik anlamında yoğun güncellemeler sunma planlarımız var. Ancak şu an için bu planlardan söz edemem." açıklamalarını yaparken, The Division'ın bir shooter oyunundan daha çok, bir RPG oyunu olduğunu söyledi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst