By_XMaT
Kayıtlı Üye
Tokat'ta Bin 500 Kişiye Vakıf Yemeği İkram Edildi
Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası Nedeniyle Bin 500 Kişiye Pilav, Kavurma ve Helva İkramında Bulundu. Meydan Çarşısı Horozoğlu İmareti'ndeki İkrama Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterirdi. Etkinliğe Katılan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Organizasyonda Emeği Geçenlere Teşekkür Etti.
Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası nedeniyle bin 500 kişiye pilav, kavurma ve helva ikramında bulundu. Meydan Çarşısı Horozoğlu İmareti'ndeki ikrama vatandaşlar büyük ilgi gösterirdi.
Etkinliğe katılan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Vakıflar Bölge Müdürü İsmail Aktaş yaptığı konuşmada, yemeğin Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve hayırsever işadamları tarafından verildiğini kaydetti.
Geleneksel hale getirilen vakıf yemeğini vatandaşlara ikram ettiklerini belirten Aktaş, "Burada amaç senede bir hafta da olsa vakıf anlayışını insanlarımızın gündemine yeniden taşımak ve günümüz insanını da bu yönde teşvik etmek. Ecdadımızın bırakmış olduğu vakıfların gelirleriyle yemeği ikram etmekteyiz. Bu aynı zamanda vakfiyelerdeki hayır şartlarının da bir gereğidir." dedi.
</SPAN></SPAN>
Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası Nedeniyle Bin 500 Kişiye Pilav, Kavurma ve Helva İkramında Bulundu. Meydan Çarşısı Horozoğlu İmareti'ndeki İkrama Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterirdi. Etkinliğe Katılan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Organizasyonda Emeği Geçenlere Teşekkür Etti.
Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Haftası nedeniyle bin 500 kişiye pilav, kavurma ve helva ikramında bulundu. Meydan Çarşısı Horozoğlu İmareti'ndeki ikrama vatandaşlar büyük ilgi gösterirdi.
Etkinliğe katılan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Vakıflar Bölge Müdürü İsmail Aktaş yaptığı konuşmada, yemeğin Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve hayırsever işadamları tarafından verildiğini kaydetti.
Geleneksel hale getirilen vakıf yemeğini vatandaşlara ikram ettiklerini belirten Aktaş, "Burada amaç senede bir hafta da olsa vakıf anlayışını insanlarımızın gündemine yeniden taşımak ve günümüz insanını da bu yönde teşvik etmek. Ecdadımızın bırakmış olduğu vakıfların gelirleriyle yemeği ikram etmekteyiz. Bu aynı zamanda vakfiyelerdeki hayır şartlarının da bir gereğidir." dedi.
</SPAN></SPAN>