---> TöbeestafuruLLah :S +18 Rabbim ölümün bile güzelini versin. Bu nasıl bir ölümdür :s
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #21 ---> TöbeestafuruLLah :S +18 Rabbim ölümün bile güzelini versin. Bu nasıl bir ölümdür :s
Baski34 Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #22 ---> TöbeestafuruLLah :S +18 NewCS' Alıntı: Korkmayın Forumda hizmet sınırsızdır Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> TöbeestafuruLLah :S +18 NewCS' Alıntı: Korkmayın Forumda hizmet sınırsızdır Genişletmek için tıkla ... hahaha
Baski34 Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #24 ---> TöbeestafuruLLah :S +18 Hata413' Alıntı: ıyyy bu ne beee Genişletmek için tıkla ... Kafası parçalanmış bir Adam.
---> TöbeestafuruLLah :S +18 Hata413' Alıntı: ıyyy bu ne beee Genişletmek için tıkla ... Kafası parçalanmış bir Adam.
Yeditepe Banned 17 Ocak 2012 #27 ---> TöbeestafuruLLah :S +18 " Senin Beynini Dağıtırım " cümlesinin resimleştirilmiş hali . Tiksindirici .. Allah düşmanıma bile böyle ölüm nasip etmesin ..
---> TöbeestafuruLLah :S +18 " Senin Beynini Dağıtırım " cümlesinin resimleştirilmiş hali . Tiksindirici .. Allah düşmanıma bile böyle ölüm nasip etmesin ..
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 #28 ---> TöbeestafuruLLah :S +18 Görmüştüm Tipik Domdom Fişeğinin Yada Şavrettinin Kafa Tasında ki EtkiLeri ALLah Esirgesin , ALLah GüzeL ÖLümLer Nasip Etsin .
---> TöbeestafuruLLah :S +18 Görmüştüm Tipik Domdom Fişeğinin Yada Şavrettinin Kafa Tasında ki EtkiLeri ALLah Esirgesin , ALLah GüzeL ÖLümLer Nasip Etsin .
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 6 Eki 2014 #31 ---> TöbeestafuruLLah :S +18 ciltten kötü bir şey ya ilk yardım in işi bu nr yazık ki hep böyle karşılaşacak biliyor lar
---> TöbeestafuruLLah :S +18 ciltten kötü bir şey ya ilk yardım in işi bu nr yazık ki hep böyle karşılaşacak biliyor lar