---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? sonunda ölüm olan bişeyi istememm...
I ilker48 Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #21 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? sonunda ölüm olan bişeyi istememm...
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 24 Ağu 2010 #22 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? İveeett.xD Ama ölüm kısmı hariç.
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #23 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? Hayır istemedim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 20 Şub 2011 #24 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? Acı güzeldir isterim
Sibel1 Bayan Üye 20 Şub 2011 #25 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? hepimiz bi gün ölecez p istrdm ben
'Gülümse :D Prenses 20 Şub 2011 #26 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? Hayır istemedim
TatLImeLek Bayan Üye 26 Şub 2011 #27 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? kim istemez ki
senanesrin Bayan Üye 3 May 2011 #28 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? o güzel çocuk,gözümün önünde öyle ölecekte..... bende ölürüm. zaten sonunda katıla katıla ağlıyorum...... sonu kötü bitmese isterim...
---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? o güzel çocuk,gözümün önünde öyle ölecekte..... bende ölürüm. zaten sonunda katıla katıla ağlıyorum...... sonu kötü bitmese isterim...
A Adelia Bayan Üye 3 May 2011 #29 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? hayır......kavusamadıktan sonra
Maestro344 Kayıtlı Üye 15 Haz 2011 #31 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? Hayır istemedim
_zeynep_ Bayan Üye 15 Haz 2011 #32 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? Hemde çoookk
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 15 Haz 2011 #33 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? hayır istemezdim
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 15 Haz 2011 #35 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? evet ama filmdeki gibi ölen erkek olacaksa istemem xD
---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? evet ama filmdeki gibi ölen erkek olacaksa istemem xD
'hayaL Bayan Üye 15 Haz 2011 #36 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? yo istemedim)) ne luzum var
TheRiverStyx Bayan Üye 20 Haz 2011 #37 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? istemezdm.hastalıklı aşk gibi bişeydi sürekli sorun çıkardı.
---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? istemezdm.hastalıklı aşk gibi bişeydi sürekli sorun çıkardı.
Allons-y Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #38 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? isterdim. tabii ölmeyi dğeil ama o kadar büyük bir aşkı isteridim
---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? isterdim. tabii ölmeyi dğeil ama o kadar büyük bir aşkı isteridim
iSTiSNa Bayan Üye 20 Haz 2011 #39 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? abartili, istemezdim.
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Haz 2011 #40 ---> Titanik Filmindeki Gibi Bir Aşk İstemişmiydiniz? fazla mubalagli geldi bana..kanimca...