Thalia

Ariadna Thalía Sodi Miranda (d. 26 Ağustos 1971 ) Meksikalı latin pop şarkıcısı besteci söz yazarı ve oyuncudur.

Latin popunun en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilen Thalía bugüne dek dünya çapında 25 milyondan fazla satmıştır. 1990' lı yılların en çok satan Latin şarkıcısı ünvanını taşır. Rol aldığı pembe diziler ile Türkiye'de de binlerce hayranı olan yıldız en çok tanınan Meksikalı aktrislerdendir. Tüm dünyada gelmiş geçmiş en çok satış yapmış Meksikalı bayan şarkıcıdır.

María Mercedes Marimar María la del Barrio ve son olarakta Rosalinda ile birlikte tüm dünyada tanınmıştır. Dizileri 180 ülkede yayınlanmış sadece Meksika değil Brezilya Amerika Birleşik Devletleri Yunanistan Türkiye Polonya Filipinler Lübnan ve Endonezya'da da izlenme rekorları kırmıştır."Queen Of Vina Del Mar" "Queen Of The Miami Carnaval" "Queen Of The Party İn Broadway" "Star In The Eight Street" başta olmak üzere pek çok güzellik kraliçesi ünvanına sahip olan Thalia ana dili olan ispanyolca dışında İngilizce Fransızca ve Portekizce konuşabiliyor. Albümlerindeki şarkıların bir çoğunu kendi yazıp besteliyor. Gitar basgitar bateri piyano keman ve saksafon gibi pek çok enstrümanı çalabiliyor.

thalia_1.jpg

thalia_2.jpg

0814_en_wr_documental_paulina_thalia.jpg
200px-ThaliaSodi.jpg
thalia3.jpg

thalia-01.jpg

thalia_1_500.jpg


ÜYELER

bal_böceği
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Thalia

ayy canım benm :D bende resim albümü var orta öğretim ve lise dönemimden kalma bir hayranlık birikimleri :D hala durur albüm ... bir gün alümün resmini çeker paylaşırım inşallah
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst