Thalia mi daha guzel Shakira mi?

Thalia mi daha guzel Shakira mi?

• Thalia

Oy: 14 48.3%
  • Shakira

Oy: 15 51.7%

• Kullanılan toplam oy
    29
---> Thalia mi daha guzel Shakira mi?

Tuğba Büyüküstün ikisinide halt eder bu konuda bi kere p.

Bu kıyas bile hatalı. Shakira bambaşkadır, onu kıyas etmeyelim kimseyle, güceniyorum aksi takdirde.

Bence de tam tersi nerde Thalia nerde Shakira :)

rosalinda03.jpg

kasteddıqım o deıl ashlı mesela olurya forumda ıkı kısı arasında guzel dıalog olur bunu ozel hayttada surdurur bazen foruma ıhtıayc duymadan bıkısıyle konusma ıhtıyacı olur? bılıorum bu oyle bı forum deıl ama bunu esırgemeyın bnce shakira.

kasteddıqım o deıl ashlı mesela olurya forumda ıkı kısı arasında guzel dıalog olur bunu ozel hayttada surdurur bazen foruma ıhtıayc duymadan bıkısıyle konusma ıhtıyacı olur? bılıorum bu oyle bı forum deıl ama bunu esırgemeyın bnce shakira.

İyi ama bunun bu konuyla ne ilgisi var diyerekten konuyu kapatıyım yoksa sohbete gircek (:)

Sohbette devam ederiz belki :)

Thalia nın Shakira dan daha kadınsı bir güzelliği var. Kaşları gözleri ve gülüşü kusursuz Thalia nın.

Addict sen önce bir Thalia nın biyografisini okuda ismi mi var, cismi mi var anlarsın :)

haha burdada mı:D

Shakira tabiki

ben küçükken Thalianın pembe dizileri vardı hayrandım orda xD

thalia shakira'nın genetik havuzundaki çeşitlilikte boğulur diyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri