` RaPiMisT ~
Bayan Üye
---> Teşekkürler Düşler forum
hahaha uğraşmayın be çocukla o kadar şe.ref.siz felan dedim o değil
tabi olum hatun dediğin eski sevgilisinin adını vermez
Tabi bakcam dedim kimin nesi 1 konusu var orda teşekkür etmiş ama repleri unutmuş .D
Uzaktan adama benzer kendisi sadece (=
` βэγzα ';2540796' Alıntı:Çok kötü 1 durum :s
Üzüldüm cnm Senın adına
Yazmayacaktım ama madem sen bunları yazdın bari bende birşeyler yazayım di mi ama ...
Seni sevmiyorum
,seni istemiyorum,umrumda bile değilsin,hoşçakal dedin ertesi gün kendimde değildim ne dediğimi bilmiyordum çok özür dilerim ne olur affet kafam yerimde değildi seni çok seviyorum dedin tamam dedim neyse affettim.
Beni aldattın ertesi gün geldin bir anlık sinirle yaptım ,yapmak istemedim,affet dedin tamam dedim kabul ettim affettim.
Bütün bunlara rağmen seni bırakmadım ,bırakamadım seni gerçekten sevmesem bütün bunlara rağmen seninle olur muydum,kabul eder miydim seni sence ?
Ben ise ne yaptım forum oyunlarında bir kaç tane öpsün ve dans kaldırma mesajlarımı gördün konuları da , birilerine yazdım diye aldatıyo oldum.
Denildiği gibi sadece bir oyundu yani takılıyordum ama sen bunu anlamadın ,ya da anlamak istemedin bilemiyorum.
Evet kabul ediyorum ben bunları yaptım,bunları yaptım diye ş.siz oluyorsam,evet ben gerçekten bir ş.e.r.e.f.s.i.z ,dediğin gibi bir p...m kabul ediyorum ...
Ama şunu da bil hala ben seni çok seviyorum.
Bunları yazmak istemezdim ama neyse kusura bakmayın artık.
Şimdi isteyen istediğini desin ...
Ben orda veryansın yaptım yani bir bakıma sitem ettim.
Dest-i izdivaca döndü forum sonunda xD
iLerde oLacakLarıda düşünemiyorum xD
+
Dream Senı Tanımıyorum Ama ne oLursa oLSun Kım Ne Derse Desin Kendi Serefine neden laf attırıyorsun ?
Cıngar Cıkart demıyorum yanlıs anlasılmasın ama en azından ozur dıle delikanlı gibi gidipte tamam " ********m " " p..m " gibi yorumlar yapma .
Şerefsizim keLimesinin Kökündeki anLamı biLmediğini düşünüyorum ..
Forum oyunLarından bende cok cekmıstım evet .
Ama kimi kızlar farklıdır bu tarz seyleri önemser kimisi ise iplemez sevgilisini ne yaparsa yapSın der ..
Ha Banane tabiki bu konudan xD
Ama madem Yorum ıstemısler yapalım dedik .)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.