Teşekkürler Düşler forum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Teşekkürler Düşler forum ;)

tabi olum hatun dediğin eski sevgilisinin adını vermez :D

Tabi bakcam dedim kimin nesi 1 konusu var orda teşekkür etmiş ama repleri unutmuş .D

tabi olum hatun dediğin eski sevgilisinin adını vermez :D

Tabi bakcam dedim kimin nesi 1 konusu var orda teşekkür etmiş ama repleri unutmuş .D

:11:

çakal : D

o gun ki fındıkları ondan mı yıyodun :11:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fındık fıstık filan yiyodum .D

Senin gibi zengin değilizki pastırma yiyelim çemenli :D

Bence de üzülecek bir durum yok. (=
3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen al sonuç bu.:D

Ben sadece seni sevdim,seviyorum ve seveceğim bu hiçbir zaman da değişmeyecek. Ben hiçbirşeyin peşinde değildim ben yalnızca seni sevdim. Burda öylesine takılıyordum hiçbir amacım yoktu . Sen iste ben dünyamı silmeye razıyım ama sen bunu görmüyosun.

Beni en çokk bu itiraflar güldürmüştür burda.:67:

Buda bunlardan bitanesi.

yaff yarın öbürgün az büyü kahkaha atacaksın şu yazını okurken be kuzum :)

Neyse alay etmiş olmayalım.

Sanalda bulduğun adamı sanalda bırakırsın. Sokakta bulduğunuda sokakta buda sana abla tavsiyesi olsun.

haa alıntıdır (:)

Lise son sınıftayken edebiyat hocamızın bi lafıydı unutmam:8:

Yazmayacaktım ama madem sen bunları yazdın bari bende birşeyler yazayım di mi ama ...

Seni sevmiyorum,seni istemiyorum,umrumda bile değilsin,hoşçakal dedin ertesi gün kendimde değildim ne dediğimi bilmiyordum çok özür dilerim ne olur affet kafam yerimde değildi seni çok seviyorum dedin tamam dedim neyse affettim.

Beni aldattın ertesi gün geldin bir anlık sinirle yaptım,yapmak istemedim,affet dedin tamam dedim kabul ettim affettim.

Bütün bunlara rağmen seni bırakmadım,bırakamadım seni gerçekten sevmesem bütün bunlara rağmen seninle olur muydum,kabul eder miydim seni sence ?

Ben ise ne yaptım forum oyunlarında bir kaç tane öpsün ve dans kaldırma mesajlarımı gördün konuları da , birilerine yazdım diye aldatıyo oldum.

Denildiği gibi sadece bir oyundu yani takılıyordum ama sen bunu anlamadın,ya da anlamak istemedin bilemiyorum.
Evet kabul ediyorum ben bunları yaptım,bunları yaptım diye ş.siz oluyorsam,evet ben gerçekten bir ş.e.r.e.f.s.i.z ,dediğin gibi bir p...m kabul ediyorum ...

Ama şunu da bil hala ben seni çok seviyorum.;)

Bunları yazmak istemezdim ama neyse kusura bakmayın artık.
Şimdi isteyen istediğini desin ...

Son düzenleme:

Yazmayacaktım ama madem sen bunları yazdın bari bende birşeyler yazayım di mi ama ...

Seni sevmiyorum
,seni istemiyorum,umrumda bile değilsin,hoşçakal dedin ertesi gün kendimde değildim ne dediğimi bilmiyordum çok özür dilerim ne olur affet kafam yerimde değildi seni çok seviyorum dedin tamam dedim neyse affettim.

Beni aldattın ertesi gün geldin bir anlık sinirle yaptım
,yapmak istemedim,affet dedin tamam dedim kabul ettim affettim.

Bütün bunlara rağmen seni bırakmadım
,bırakamadım seni gerçekten sevmesem bütün bunlara rağmen seninle olur muydum,kabul eder miydim seni sence ?

Ben ise ne yaptım forum oyunlarında bir kaç tane öpsün ve dans kaldırma mesajlarımı gördün konuları da
, birilerine yazdım diye aldatıyo oldum.

Denildiği gibi sadece bir oyundu yani takılıyordum ama sen bunu anlamadın
,ya da anlamak istemedin bilemiyorum.
Evet kabul ediyorum ben bunları yaptım,bunları yaptım diye ş.siz oluyorsam,evet ben gerçekten bir ş.e.r.e.f.s.i.z ,dediğin gibi bir p...m kabul ediyorum ...

Ama şunu da bil hala ben seni çok seviyorum.
;)

Bunları yazmak istemezdim ama neyse kusura bakmayın artık.

Şimdi isteyen istediğini desin ...

Dest-i izdivaca döndü forum sonunda xD
iLerde oLacakLarıda düşünemiyorum xD

+

Dream Senı Tanımıyorum Ama ne oLursa oLSun Kım Ne Derse Desin Kendi Serefine neden laf attırıyorsun ?
Cıngar Cıkart demıyorum yanlıs anlasılmasın ama en azından ozur dıle delikanlı gibi gidipte tamam " ********m " " p..m " gibi yorumlar yapma .
Şerefsizim keLimesinin Kökündeki anLamı biLmediğini düşünüyorum ..

Forum oyunLarından bende cok cekmıstım evet .
Ama kimi kızlar farklıdır bu tarz seyleri önemser kimisi ise iplemez sevgilisini ne yaparsa yapSın der ..

Ha Banane tabiki bu konudan xD

Ama madem Yorum ıstemısler yapalım dedik .)

Dest-i izdivaca döndü forum sonunda xD
iLerde oLacakLarıda düşünemiyorum xD

+

Dream Senı Tanımıyorum Ama ne oLursa oLSun Kım Ne Derse Desin Kendi Serefine neden laf attırıyorsun ?
Cıngar Cıkart demıyorum yanlıs anlasılmasın ama en azından ozur dıle delikanlı gibi gidipte tamam " ********m " " p..m " gibi yorumlar yapma .
Şerefsizim keLimesinin Kökündeki anLamı biLmediğini düşünüyorum ..

Forum oyunLarından bende cok cekmıstım evet .
Ama kimi kızlar farklıdır bu tarz seyleri önemser kimisi ise iplemez sevgilisini ne yaparsa yapSın der ..

Ha Banane tabiki bu konudan xD

Ama madem Yorum ıstemısler yapalım dedik .)
Ben orda veryansın yaptım yani bir bakıma sitem ettim.:)
Dilediğim özürün haddi hesabı yok zaten bunu kendisi de biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri