termiyy.. yenilendiii :D[merve] pek güzel biri sayılmam :D yenilerrr....
termiyy Bayan Üye 7 May 2010 #1 termiyy.. yenilendiii :D[merve] pek güzel biri sayılmam yenilerrr.... Son düzenleme: 16 Ağu 2010
Deathalone Banned 7 May 2010 #4 ---> termiyy.. [merve] güzelsin =) hiç hakkını yeme bikerem xp sayende sevaba girdim bak xp
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 7 May 2010 #6 ---> termiyy.. [merve] güzelsin.........
Deathalone Banned 7 May 2010 #7 ---> termiyy.. [merve] hımm tmm ben buldm kopya cek benden saka bi yana gzlsn a.s.b =)
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 7 May 2010 #9 ---> termiyy.. [merve] ResimLer OrjinaL boyuTuna geTiriLdi... GüzELsin Allah gönLüne göre Versin.
By_XMaT Kayıtlı Üye 7 May 2010 #14 ---> termiyy.. [merve] termiyy' Alıntı: ben kendimi güzel bulan biri degilim pek Genişletmek için tıkla ... Bence Kendine bu Konuda haksızLık yapma güseL we ho$ biRisin $üpHen oLmasın Bnce hahaha
---> termiyy.. [merve] termiyy' Alıntı: ben kendimi güzel bulan biri degilim pek Genişletmek için tıkla ... Bence Kendine bu Konuda haksızLık yapma güseL we ho$ biRisin $üpHen oLmasın Bnce hahaha
B By SerhaT Kayıtlı Üye 7 May 2010 #17 ---> termiyy.. [merve] Güzelsin.Allah sevdiklerine bağışlasın.
FoX Kayıtlı Üye 7 May 2010 #19 ---> termiyy.. [merve] pek güzel biri sayılmam Genişletmek için tıkla ... yok yok güzelsin dumanıda nasıl üflüyo efkarlı efkarlı allah sevdiğine bağışlasın
---> termiyy.. [merve] pek güzel biri sayılmam Genişletmek için tıkla ... yok yok güzelsin dumanıda nasıl üflüyo efkarlı efkarlı allah sevdiğine bağışlasın