Tercih Oyunu

---> Tercih Oyunu

Beyaz çay içmedim hiç galiba. Yeşil çayı da çok sevmem. O yüzden sırf denemek için beyaz çay diyeyim xD

Kumsalda yürümek - Ormanda yürümek?

---> Tercih Oyunu

Kumsal daha cazip geldi şu an.Dalgalı bir deniz ve dalga sesleriyle yürümek güzel olabilirdi.

Chrome / Fire Fox / Diğerleri?

---> Tercih Oyunu

Hande Yener.
Demet Akalın'ın karşısına kimi koyarsan koy karşıya koyduğunu seçeceğim için çok rahat bir tercih oldu xD

Zeynep Casalini - Yıldız Usmanova?

---> Tercih Oyunu

Ayırt etmem normalde ama son zamanlarda yabancı müziği daha fazla dinliyorum.

Türk Dizileri - Yabancı Diziler

Hobbit serisine bir türlü ısınamadım.
Harry Potter filmleri olsun.

Atiye mi? Hakan Muhafız mı?

---> Tercih Oyunu

İkisinin de fragmanlarından fazlasını izlemedim. Yorumlarına güvendiğim kim varsa Hakan: Muhafız'ın çok kötü olduğunu söyledi. Atiye yeni olduğu için çok yorum görmedim ama çok olumlu yorum gelecek gibi durmuyor. Yeni olduğu için Atiye diyeyim. Hakan: Muhafız hiç ilgimi çekmiyor.

J.R.R Tolkien - George R.R Martin?

Atiyeyi 2 günde bitirdim gerçi sebebi dün gece 2de başlamam uykum geldiği için bugüne sarktı xD Muhafız'ın ilk sezonunu yeminle 1 ayda bitiremedim. Ki diğer sezonlarını izlemedim. Atiye o kadar akıcıydı ki hiç sıkılmadan izledim. Tavsiye ederim.

J.R.R Tolkien

Tüm gün aşk filmi izlemek mi? Belgesel izlemek mi?

---> Tercih Oyunu

Bakmaya çalışacağım.

Belgesel izlemeyi eskiden çok severdim ama uzun zamandır fırsatım olmuyor.
Aşk filmlerini de kaliteli, kalitesiz severim aslında.
Ayırt etmekte zorlansam da bugün izlediğim ve son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri olduğunu düşündüğüm Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi'nin de etkisiyle aşk filmleri diyorum. (Fırsattan istifade filmin tanıtım linkini de paylaştım xD, tavsiyemdir)

Romantik - Dram Filmleri - Romantik - Komedi Filmleri?

Hmmm konusu güzelmiş de romantik filmlere bakış açım çok dar. Romantik filmleri sadece gırgırına izler dalga geçerim xD Neyse izleyeceğim ama. İzlediğimde konunu da yeşillendiririm :pp

Dramdan nefret ederim. Romantik komedi diyeceğim.

A101 ? Bim?

---> Tercih Oyunu

Ben de öyle bakıyorum da bazı istisnalar var işte. Bekliyorum yorumunu :R

Bim olsun.

Emek vererek kazandığın 10 bin TL - Hiç emek vermeden şans eseri kazandığın 10 bin Euro?

Hiç emek vermeden şans eseri kazandığın 10 bin Euro? xD Emek 0 olunca rahat harcarım içim gitmez sdfsdfsdf

Nescafe gold mu? Nescafe 3'ü 1 arada mı? xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri