Tercih Listeme Bir Bakar Mısınız?

---> Tercih Listeme Bir Bakar Mısınız?

Bana orası paris vallaha. xD dayım orda çünkü.
Allah büyük dediğin gibi 3. seneye hayır. :)

ben de geçen sen uzak diye yazmamıştım.. bu sene listemden de belli olduğu gibi gemileri yakmış durumdayım :D Allah sonumuzu hayır etsin.. bi şırnak gelirse ne yapacağım muamma..:D

Muş üniversitesinin puanı atatürk üniversitesinden daha mı yüksek ?

muş birinci öğretim yeni açılacak bu yüzden sıralaması erzurumdan yüksek olacağını düşündük.. atatürk üniversitesi'nin alt sıralarda olması bana bişey kaybetttir mi

sana tahminimi söyleyem gümüşhane üniversitesi ilahiyat gelecek % 50 :) ilahiyat fakültesi bu sene acıldı

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun :)

Bölümler güzel. Umarım istediğin yer olur. Geleceğine eminim.

Çok teşekkür edeerim yorumunuz için.. Keşke gümüşhane gelse ama sanki van gelecek gibi geliyor :( kısmet artık kardeş:)

evet kısmet ama gümüşhaneye daha önce gittin mi gelirse eğer gümüşhane kayıt yaptırmaya geldiğinde dönüp gitme sakın... :) ama gümüşhane üniversitesi veya erzurum atatürk üniveristesi gelirse elimden gelen yardımı yaparım ....

evet kısmet ama gümüşhaneye daha önce gittin mi gelirse eğer gümüşhane kayıt yaptırmaya geldiğinde dönüp gitme sakın... :) ama gümüşhane üniversitesi veya erzurum atatürk üniveristesi gelirse elimden gelen yardımı yaparım ....

Eksik olmayın teşekkür ederim..Yine de çok ümitlenmiyorum..Her şey için..:)

Çanakkale ve Isparta bendede var. Fakat sonradan öğrendiğime göre Isparta da üniversitenin kampüsünde inekler ve traktör görülmüş. Köy gibiymiş açıkçası. :D

Çanakkale ve Isparta bendede var. Fakat sonradan öğrendiğime göre Isparta da üniversitenin kampüsünde inekler ve traktör görülmüş. Köy gibiymiş açıkçası. :D

Van'dan yine iyidir değil mi:D:D Isparta olsunda gülleriyle avunurum ben :D

4 yıllık mı bunlar yoksa 2 yıllık geçiş mi?

Yok 4 yıllık bi de hazırlık arapça var 5 yıl ediyor işte..:)

2 yıllık deseydin Gaziantep garanti diyebilirdim. :D

Hayırlısı olur inş senin için :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri