tercih için yardım Lütfenn

---> tercih için yardım Lütfenn

Hmm 2. üniversite demek inşşlh bize biride nasip olur bu puanlarla o bile zor ama...,

Anadolu meslege gidebilirsin.
Bana kalırsa duz daha avantajlı gibi fakat cok calısman gerek .
Calısmazsan girme derim .
Ayrıca hocanın dedigi gibi cocuk gelisimi okuyabilirsin.
Puanında yeterken git bence ben 300 puan yaptım giremiyorum sanırım xD
Giremezsem dilekce yollicam .
Puanında iyiyken git derim :R

Bende birşeyleer demeek istiyormmm :D
Puanın 350 cıvarıysa Sağlık meslek olabilir.
ama sakın Normal meslek lisesine gitme üniversite giremezsin.
sana bi meslek veririrz derler üniversiteye gerek kalmaz derler.
ama ya sağlık meslek olmadı düz'e git derim ben =)

normal meslek lisesine gitme demişsn ama 350 ile sağlık meslek lisesine girmesi imkansız gibi duruyor.Ticaret meslek lisesi malum zaten.Düz liseler bu sene kayıt almıyor.Kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünden öğretmen olman için çok fazla çalışman gerekiyor.Benden sana tavsiye Anadolu Teknik lisesine git
hem normal kültğr dersleri hemde meslek derslerini bi arada görebiliyorsun üni.ye çalışma imkanında var.kazanamadın tekniker oluyorsun ve çeşitli yararlı belglerin oluyor bu belgelerlede işsiz kalıcanı zannetmiyorum.

Düz liseyi kesinlikle önermem. Ben düzden geçen sene mezun oldum ben yandım sizler yanmayın. Hem üniversite güvencen yok hem derslerinden geçmen çok zor. Yine de çok çalışırım tıbbı bile kazanırım diyorsan düze git karar senin.
Sağlığı da çok istiyosan açıktan okuyabilirsin. Bildiğim kadarıyla açık liseler var akşamları eğitim veriyolar ve puansızmış yani sınava gerek bile yokmuş. Sadece ücreti fazlaymış. Ama yine de araştır derim ben. O olmazsa da kız meslek çocuk gelişimini öneririm. Ben çok istemiştim o bölümü çok güzel ve çok istenen bi bölüm rahat rahat da geçersin dersleri.
Başarılar canım Allah yardım etsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri