, . . . . Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? . . . .
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #2 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Kendin Kadar Aklımdasın
sEmih Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #3 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Bugunde Bu Yazıyı Okuduğuna Göre Ölmemissin Semih.
---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Bugunde Bu Yazıyı Okuduğuna Göre Ölmemissin Semih.
DiReNiS Bayan Üye 23 Ara 2009 #4 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Bugün Allah için ne yaptım_?
SombraDL Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #5 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Şanlı Göztepe'm x)
İnci 1907 Prenses 23 Ara 2009 #6 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? teli kapatıp actım ya !Nc! <3 ßuqra yazıyo tabi biraz daha süslü
---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? teli kapatıp actım ya !Nc! <3 ßuqra yazıyo tabi biraz daha süslü
Buğra1 Kayıtlı Üye 23 Ara 2009 #7 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Haha aşkım Bişey yazmıyo
LoKuMuM<3 Bayan Üye 25 Ara 2009 #9 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Bi[TT]ik die bi yazı.
K kemal35 Banned 26 Ara 2009 #10 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? rahmetli annemin resmi var
GazeL Bayan Üye 26 Ara 2009 #11 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? izmirli35' Alıntı: rahmetli annemin resmi var Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin.Cennette kavuştursun Baharda cep telefonumla Alaaddin tepesinde çektiğim beyaz lalelerin resmi var.Yazı yok.
---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? izmirli35' Alıntı: rahmetli annemin resmi var Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin.Cennette kavuştursun Baharda cep telefonumla Alaaddin tepesinde çektiğim beyaz lalelerin resmi var.Yazı yok.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 26 Ara 2009 #12 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? 5. el bir telefon kullanıyorum p ...BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM... Vatana İhanet Eden Herkes Ölür.. die bi yazı vardı silmedim öle duruyor
---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? 5. el bir telefon kullanıyorum p ...BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM... Vatana İhanet Eden Herkes Ölür.. die bi yazı vardı silmedim öle duruyor
uFkk Kayıtlı Üye 26 Ara 2009 #13 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? Şehr-i Hüzün xD
| MatmazeL | Bayan Üye 29 Ara 2009 #14 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? ßnm resmim warxD
ღÇiKoLaTa Bayan Üye 30 Ara 2009 #15 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? benim resmim var açılış notununda aşk herseye deger yazıyo
---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? benim resmim var açılış notununda aşk herseye deger yazıyo
LoKuMuM<3 Bayan Üye 2 Ocak 2010 #16 ---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? tubaa,buse,zeynep,nilgün,ecren,sedef,merve,benim hepimiizn fotosuxD
---> Telefonunzun açılışında ne resmi veya yazı var? tubaa,buse,zeynep,nilgün,ecren,sedef,merve,benim hepimiizn fotosuxD