---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Her gün
Saire Bayan Üye 23 Mar 2012 #225 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Dayanmıyor ki. 2 saatte 1.
O Onyxium Banned 24 Mar 2012 #226 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Hergün mutlaka şarj etmek zorundayım.. Whatsapp denen bir zımbırtı var. Onun yüzünden telefon da sürekli WiFi açık.. :160:
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Hergün mutlaka şarj etmek zorundayım.. Whatsapp denen bir zımbırtı var. Onun yüzünden telefon da sürekli WiFi açık.. :160:
Heretic. Erd Bayan Üye 16 Eyl 2012 #228 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Ne günü, her saat.
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 16 Eyl 2012 #229 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Günde 2 kez
Rock SouL Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #232 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Her gün. :M
Gözde' Bayan Üye 16 Eyl 2012 #233 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Bi zamanlar günde üç kez demiştim sanki buralara :M Her gün.
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Bi zamanlar günde üç kez demiştim sanki buralara :M Her gün.
Elsa Bayan Üye 16 Eyl 2012 #234 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Hergün takıyorum.
Berry* Bayan Üye 16 Eyl 2012 #235 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Her gün maalesef
S Stinko Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #236 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? aynen hergun
' Beşiktaşk Bayan Üye 3 Eki 2012 #237 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Hergün düzenli günde iki kere taktığım bile oluyor
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Hergün düzenli günde iki kere taktığım bile oluyor
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 3 Eki 2012 #238 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Her gün :M
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Eki 2012 #239 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? eskıden hergun takıodum ama şımdı 4 gunde bır