---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Haftada 1
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 26 May 2011 #142 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? haftada en fazla 2 defa
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 26 May 2011 #144 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? telefon susmuyor ki...Her gün
bluee Kayıtlı Üye 7 Ağu 2011 #146 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? her gün saatlece konuşmama rağmen işim gereği 2 günde bir takıyorum.
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? her gün saatlece konuşmama rağmen işim gereği 2 günde bir takıyorum.
'GeCeCi Kayıtlı Üye 7 Ağu 2011 #149 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 4-5 günde bir.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 8 Ağu 2011 #150 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Ben bitirmeye çalışıyorum onun şarjı bitmiyor hahaha 3-4 günde bir
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Ben bitirmeye çalışıyorum onun şarjı bitmiyor hahaha 3-4 günde bir
Sevda'Lı Bayan Üye 8 Ağu 2011 #151 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 2 - 3 günde bi takıyorum . :M
eternal Banned 8 Ağu 2011 #152 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 1 gün takıyorum 1 gün takmıyorum :R Günaşırı
karayemis Bayan Üye 8 Ağu 2011 #154 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 4 - 5 günde bir
waLL~é Bayan Üye 8 Ağu 2011 #156 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? xD süreklı sarjda hıc cıkamrıyorum ki :I :I
Polyanna Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #158 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 5günde bir kez
Yitirilen Banned 10 Ağu 2011 #159 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? ben gunde 1 kere..cogu zaman sarjsiz kalir tel. :M
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? ben gunde 1 kere..cogu zaman sarjsiz kalir tel. :M