---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 1 haftada bir :D bitmek bilmio :D
aLiii Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #21 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 1 haftada bir bitmek bilmio
kanat$z_melek Bayan Üye 25 Nis 2009 #22 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Son zamanlarda her dakika ondan elektrik faturası 85 geldi hönk
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Son zamanlarda her dakika ondan elektrik faturası 85 geldi hönk
aLiii Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #23 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? elinden düsürmessen telefonunu tabi biter
kanat$z_melek Bayan Üye 25 Nis 2009 #24 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Ali abi aynen öle hönk
PERITOZU Bayan Üye 28 Nis 2009 #25 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? günde 2 kez takıyorum telefonla yapışık gezdiğim için sarj yetmiyor
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? günde 2 kez takıyorum telefonla yapışık gezdiğim için sarj yetmiyor
kanat$z_melek Bayan Üye 29 Nis 2009 #26 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? her dakika
Hypnosispy Banned 29 Nis 2009 #27 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 2 telefonum var 2sini de günde 1 kere ama o kadar elimden düşmemesine rağmen zor dayanıyorlar
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? 2 telefonum var 2sini de günde 1 kere ama o kadar elimden düşmemesine rağmen zor dayanıyorlar
kanat$z_melek Bayan Üye 29 Nis 2009 #28 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? her saat başı
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #29 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Her akşam
sessiz çığlık Bayan Üye 30 Nis 2009 #33 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Her gün =)
O oleacea Kayıtlı Üye 1 May 2009 #35 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? duruma göre değişiyo çok resim çektiysem mp3 dinlediysem günde bir standart şartlarda 3 günde bir falan ..
---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? duruma göre değişiyo çok resim çektiysem mp3 dinlediysem günde bir standart şartlarda 3 günde bir falan ..
KeLebek_çıkmAzı Banned 1 May 2009 #36 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? her gün takıyorum
kanat$z_melek Bayan Üye 2 May 2009 #38 ---> Telefonunuzu Kaç Günde Bir Şarja Takıyorsunuz ? Günde 2-3 kere (şu anda şarjda)