---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? çıkarırım köpek :D
LaZZkopateLLa Bayan Üye 7 Haz 2012 #1,822 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yaşam şartları nasıl? neyse daha vaktimiz var.
Gözde' Bayan Üye 7 Haz 2012 #1,827 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Annemin alnına vurdum, üfle bakalım dedim, manyak mısın kızım sen dedi
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Annemin alnına vurdum, üfle bakalım dedim, manyak mısın kızım sen dedi
H ' hazel Bayan Üye 7 Haz 2012 #1,828 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ehe son gün işte sabır gayret
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 7 Haz 2012 #1,829 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın görüşelimmi hayatım tophaneye nargileye gideriz birlikte ne dersin
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın görüşelimmi hayatım tophaneye nargileye gideriz birlikte ne dersin
G gizliozne Bayan Üye 7 Haz 2012 #1,830 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? [hsN.]' Alıntı: Yarın görüşelimmi hayatım tophaneye nargileye gideriz birlikte ne dersin Genişletmek için tıkla ... Allah'ım gör bunları :Ü maşallah Allah tamamına erdirsin :Ü darısı başıma bana gelen msj ; napıyosn . ahh ahh :8:
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? [hsN.]' Alıntı: Yarın görüşelimmi hayatım tophaneye nargileye gideriz birlikte ne dersin Genişletmek için tıkla ... Allah'ım gör bunları :Ü maşallah Allah tamamına erdirsin :Ü darısı başıma bana gelen msj ; napıyosn . ahh ahh :8:
N ` nazLı .. Bayan Üye 8 Haz 2012 #1,833 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Balkon,meyve,bilgisayar,müzik.
SuqArbOy Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #1,836 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben rahatsız etmem seni lütfen yap :s
sterio Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #1,837 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 2008 yılının sana sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 2008 yılının sana sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum
G gizliozne Bayan Üye 9 Haz 2012 #1,838 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sen aşık mısın kızım ya , kendine gel
Gözde' Bayan Üye 9 Haz 2012 #1,839 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Son mesaja bakamadan tuvalete düştü xD