---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hadi be.
ParadokS Kayıtlı Üye 17 May 2012 #1,662 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Benim içinde çok zor.
Calla Bayan Üye 17 May 2012 #1,663 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bitiriceksin o elbiseyi bu gidişle hadi bakim
H ' hazel Bayan Üye 17 May 2012 #1,664 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Önemli tabi orası ayrı.Kendin herkesten daha önemli,önce sen sonra yakının
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Önemli tabi orası ayrı.Kendin herkesten daha önemli,önce sen sonra yakının
Wu-Tang Kayıtlı Üye 18 May 2012 #1,665 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Artık nasıl uyuyorsan ben anlamadım zaten
Calla Bayan Üye 18 May 2012 #1,667 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Onlar gidince ne zaman dönecek
AyPerisi Bayan Üye 19 May 2012 #1,670 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? reklam mesajı................
eslem61 Bayan Üye 19 May 2012 #1,671 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Canım uyudunmu nöbetteyim msj hakkı yaptıysan msjlaşalım....
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Canım uyudunmu nöbetteyim msj hakkı yaptıysan msjlaşalım....
AyPerisi Bayan Üye 19 May 2012 #1,672 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kendi msj panelimde neden düzelt veya sil yazısı göremiyorum bir bilen varsa bana anlatsın biraz önce vardı.......... reklam mesajı..............
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kendi msj panelimde neden düzelt veya sil yazısı göremiyorum bir bilen varsa bana anlatsın biraz önce vardı.......... reklam mesajı..............
Esradeniz Bayan Üye 19 May 2012 #1,673 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kığılı dan 25 tl lik indirim çeki kazandınız aheyyy babalar gününe hazırlık
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kığılı dan 25 tl lik indirim çeki kazandınız aheyyy babalar gününe hazırlık
AyPerisi Bayan Üye 19 May 2012 #1,674 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? reklam mesajı ve normal...............
H ' hazel Bayan Üye 19 May 2012 #1,676 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Selam canım akşam geri dönemedim sana dk bitmiş kusura bakma
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Selam canım akşam geri dönemedim sana dk bitmiş kusura bakma
AyPerisi Bayan Üye 19 May 2012 #1,677 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? reklam mesajı..............hahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 19 May 2012 #1,679 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Aklımı korusun biri!