---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tibel yok mu?
LityuM Bayan Üye 4 May 2012 #1,602 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Öyle ama yine de bu onun haklı olduğunu göstermez.Olsa bile bağıra çağıra ne yaptığını sanıyo, hakkını savunacaksa adam gibi savunsun.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Öyle ama yine de bu onun haklı olduğunu göstermez.Olsa bile bağıra çağıra ne yaptığını sanıyo, hakkını savunacaksa adam gibi savunsun.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 4 May 2012 #1,603 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kafan dağılır gel işte.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 6 May 2012 #1,605 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? İlk 2 ders kimya.
Sibel1 Bayan Üye 7 May 2012 #1,606 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? tm cnm anladım yarın okula gelicekmisin faceten msj at
LityuM Bayan Üye 7 May 2012 #1,610 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bilmiyorum ama sen yine de bişi deme.Neyse sen geliyo musun yarın buraya?
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bilmiyorum ama sen yine de bişi deme.Neyse sen geliyo musun yarın buraya?
N ` nazLı .. Bayan Üye 8 May 2012 #1,613 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Peki tamam hayatım
Wu-Tang Kayıtlı Üye 8 May 2012 #1,614 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bak mesaj atınca uyanman lazım.
LocKe GururLan Bayan Üye 8 May 2012 #1,615 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Nezaman Geliosun?
ParadokS Kayıtlı Üye 8 May 2012 #1,616 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sen neden gitmedin ?
ParadokS Kayıtlı Üye 9 May 2012 #1,618 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ketçaplarımızı yiyorum.
Lilith Daughter of the Void Admin 9 May 2012 #1,620 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bilmem inşallah kalırda kurtuluruz.