---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? tamam aşkım.
LocKe GururLan Bayan Üye 27 Nis 2011 #122 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bildiri mesaji ..
G Gülümse. Bayan Üye 27 Nis 2011 #123 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Polisten mesaj geldiydi en son. Çok korktum ya xD
REiSS Kayıtlı Üye 27 Nis 2011 #124 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Beni Bu Durumdan Sadece Sen Kurtarırsın Reis. Çünkü Nazım Bir Tek Sana Geçiyor xD
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Beni Bu Durumdan Sadece Sen Kurtarırsın Reis. Çünkü Nazım Bir Tek Sana Geçiyor xD
G Gülümse. Bayan Üye 28 Nis 2011 #128 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bilmiyorum tatlı kız .d
G Gülümse. Bayan Üye 28 Nis 2011 #130 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Su maymunları hangi renk olsun canom?
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 28 Nis 2011 #131 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Arşive gel aga
G Gülümse. Bayan Üye 28 Nis 2011 #134 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Birileri sms mi yapmış öyle duydum ben. Telefonunu nereye koyduğunu unutma artık ya da sesini aç ben hatırlatırım. Cansu ya titreşime al bari. .d
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Birileri sms mi yapmış öyle duydum ben. Telefonunu nereye koyduğunu unutma artık ya da sesini aç ben hatırlatırım. Cansu ya titreşime al bari. .d
Sibel1 Bayan Üye 29 Nis 2011 #137 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? muhallebi yapımını bilen var mı
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 29 Nis 2011 #138 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın pazarda satarız
Sibel1 Bayan Üye 29 Nis 2011 #139 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? hadi yaaa. neyse tamam o zaman