---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Çarşıya gidellimmi bugün...
eslem61 Bayan Üye 16 Ocak 2012 #1,061 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Çarşıya gidellimmi bugün...
Sibel1 Bayan Üye 16 Ocak 2012 #1,062 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? çüş .d benim daha 1.5 ta açılıyo ordan alır giderim xD
Yeditepe Banned 16 Ocak 2012 #1,063 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ortak , kaçta geliyorsun ?
eslem61 Bayan Üye 17 Ocak 2012 #1,065 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Uyusana kızım sen artık bu saatte napıyosun ?
Yeditepe Banned 17 Ocak 2012 #1,066 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Mesajlarıma neden cevap vermiyorsun ? Benimle konuşmak istemiyorsan söylemen yeterli . Bir daha seni rahatsız etmem .. - 3 Gündür kafayı sıyırmışım gözüm telefon mu görüyor
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Mesajlarıma neden cevap vermiyorsun ? Benimle konuşmak istemiyorsan söylemen yeterli . Bir daha seni rahatsız etmem .. - 3 Gündür kafayı sıyırmışım gözüm telefon mu görüyor
Gözde' Bayan Üye 17 Ocak 2012 #1,067 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ah nihan ah ne zaman bi sakarlık yapmıcan .d
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 #1,068 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? canımmmmmmmm
'Gülümse :D Prenses 18 Ocak 2012 #1,069 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? tamamm canım ben okula gidiyorum nedeni ni sorma sakın
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 #1,071 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Dikimevinden geçiyoruz Alp Bey
Sibel1 Bayan Üye 19 Ocak 2012 #1,073 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? bende seninle inicem çok kötüyüm
Sibel1 Bayan Üye 19 Ocak 2012 #1,075 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? catlada patla oh oh ama cok soguk hasta olcaz galıba .s
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 19 Ocak 2012 #1,077 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bal_Böceği 'nden Geldi " Beni de Banlamışlar Beni de açmılşar of Ayşe "
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Bal_Böceği 'nden Geldi " Beni de Banlamışlar Beni de açmılşar of Ayşe "
paRTy Bayan Üye 19 Ocak 2012 #1,078 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Of , sende neyine güveniyosun da hakaret etme gereği duyuyorsun ?!
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Of , sende neyine güveniyosun da hakaret etme gereği duyuyorsun ?!
Sibel1 Bayan Üye 19 Ocak 2012 #1,079 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? biz unifebliydik karşıydık hep gfb ye migros tribününde bir ya da iki maç iizlemişimdir
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? biz unifebliydik karşıydık hep gfb ye migros tribününde bir ya da iki maç iizlemişimdir