---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? senin grupla mı izlicen knka.. pis fenerli :)
Sibel1 Bayan Üye 27 Eki 2011 #941 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? senin grupla mı izlicen knka.. pis fenerli
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #942 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? toğlu mesajdı okumadım
Lilith Daughter of the Void Admin 27 Eki 2011 #943 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ben kimseye farklı konuşmam yarın o okulda kıyamet kopacak.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ben kimseye farklı konuşmam yarın o okulda kıyamet kopacak.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #946 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ee sonra
Sibel1 Bayan Üye 3 Kas 2011 #948 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kurbaan oluruum onun her zaman ki hali.. ee geri size gelcek mi peki
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? kurbaan oluruum onun her zaman ki hali.. ee geri size gelcek mi peki
Sibel1 Bayan Üye 3 Kas 2011 #950 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? çok güldüm şuan yaa.. bebeğim o aptalı takma sen ! bu kız hem erkek hem kıyafet abazası ya
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? çok güldüm şuan yaa.. bebeğim o aptalı takma sen ! bu kız hem erkek hem kıyafet abazası ya
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #952 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kan buLundu ama burası qecenin iLerLeyen saatLerinde karıSacak .s
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kan buLundu ama burası qecenin iLerLeyen saatLerinde karıSacak .s
Sibel1 Bayan Üye 3 Kas 2011 #953 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 25 kasımda stada ilk girince bunu söylyceem ben seni kalbimde en derinlerde sakladııııım
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 25 kasımda stada ilk girince bunu söylyceem ben seni kalbimde en derinlerde sakladııııım
Lahuti Bayan Üye 3 Kas 2011 #955 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Beni cok ilginiz bıraktın banane dahada aramıcam seni =>
Sibel1 Bayan Üye 3 Kas 2011 #956 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sms yaptıım.. ne boka yarıycaksa.. .d
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Kas 2011 #957 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? polisler aldı diyorumm
nAdyA Banned 7 Kas 2011 #959 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 2 saat sonra optimumdayım gelicekmisin..?