---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Günaydın cınım.
LocKe GururLan Bayan Üye 12 Eyl 2011 #682 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tamam Gitiklerine Ara
E eylulecem Bayan Üye 12 Eyl 2011 #684 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kocaman sewiyorum seni oyunu oynuyorzz kuzenimden..
Sibel1 Bayan Üye 12 Eyl 2011 #685 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? sibel bekle geliyorum gtme kuaföre beraber gtcez
Aslii Bayan Üye 12 Eyl 2011 #687 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Senin yüzünden Cem Adrian dinliyoz.d.d
E eylulecem Bayan Üye 12 Eyl 2011 #688 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ew kedisi oLdun çıktınn
E eylulecem Bayan Üye 12 Eyl 2011 #690 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ebeeeeeeeeeeettttttttt
sananee41 Bayan Üye 12 Eyl 2011 #693 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ananı sevdirtme:/ ama sorun bnde deil arkadşLarm bozuksa suç onLarın=)
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ananı sevdirtme:/ ama sorun bnde deil arkadşLarm bozuksa suç onLarın=)
leydi91 Bayan Üye 12 Eyl 2011 #694 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? telime gelen son msj uyudunmu oldubraya girdim takıldım arkadaşı unuttum walla
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? telime gelen son msj uyudunmu oldubraya girdim takıldım arkadaşı unuttum walla
E eylulecem Bayan Üye 12 Eyl 2011 #695 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben uyuyormm tatLımm kusura bakma yaa öptmm yarın görüşeLim hayata dön artık bırak pc yii iyi geceLer..
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben uyuyormm tatLımm kusura bakma yaa öptmm yarın görüşeLim hayata dön artık bırak pc yii iyi geceLer..
B By SerhaT Kayıtlı Üye 12 Eyl 2011 #698 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Durumumu beğen kral (bizim bir arkadaş var ne zaman facebooka birşey yazsa mesaj atar durumumu beğen diye xD)
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Durumumu beğen kral (bizim bir arkadaş var ne zaman facebooka birşey yazsa mesaj atar durumumu beğen diye xD)
yesil83 Bayan Üye 12 Eyl 2011 #699 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? askim,bu modem beni sinir etti kirip aticam. en iyisi cikalim.iyi geceler tbsr. seni seviyorum...
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? askim,bu modem beni sinir etti kirip aticam. en iyisi cikalim.iyi geceler tbsr. seni seviyorum...
Sizofren Bayan Üye 12 Eyl 2011 #700 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? By SerhaT' Alıntı: Durumumu beğen kral (bizim bir arkadaş var ne zaman facebooka birşey yazsa mesaj atar durumumu beğen diye xD) Genişletmek için tıkla ... Eve de gelirlerxD Şukufeyi nasıl tokatlıyo ama .d.d
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? By SerhaT' Alıntı: Durumumu beğen kral (bizim bir arkadaş var ne zaman facebooka birşey yazsa mesaj atar durumumu beğen diye xD) Genişletmek için tıkla ... Eve de gelirlerxD Şukufeyi nasıl tokatlıyo ama .d.d