---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Uyuyacağım ben yarın görüşürük
Silencio Kayıtlı Üye 1 Kas 2013 #2,821 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Uyuyacağım ben yarın görüşürük
LityuM Bayan Üye 1 Kas 2013 #2,823 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? "Günaydın." (Baya olmuş sanki, görmemişim xD )
Queen2 N.❤ Prenses 1 Kas 2013 #2,824 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? oturuyorum bende xD
Queen2 N.❤ Prenses 1 Kas 2013 #2,826 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? valla bilmiyorum canım yaa hiç bakmadım ama ikisini götürürüz herhalde xD
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? valla bilmiyorum canım yaa hiç bakmadım ama ikisini götürürüz herhalde xD
Valetta Bayan Üye 1 Kas 2013 #2,827 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Dur bi arıyımda öyle söyle sen
M Moreas Bayan Üye 2 Kas 2013 #2,828 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sms paketiniz size yetmiyorsa vs vs vs
S Stinko Kayıtlı Üye 2 Kas 2013 #2,830 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Barış evimizi ocağımızı yaktın bitirdin a... bankolarınında senınde a..felaketi seni ya yarın bana sakın banko var deme (hahahaha bi arkadaşıma iddaa vermiştimde )
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Barış evimizi ocağımızı yaktın bitirdin a... bankolarınında senınde a..felaketi seni ya yarın bana sakın banko var deme (hahahaha bi arkadaşıma iddaa vermiştimde )
Queen2 N.❤ Prenses 2 Kas 2013 #2,831 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? direksiyon sınavı ne zaman
matrock01 Kayıtlı Üye 15 Kas 2013 #2,836 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hattınız için devlete ödenen 1.30TL telsiz kullanım ücreti bakiyenizden tahsil edilmiştir.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hattınız için devlete ödenen 1.30TL telsiz kullanım ücreti bakiyenizden tahsil edilmiştir.
Tiah Bayan Üye 16 Kas 2013 #2,838 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? By the way, I want to say
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 23 Kas 2013 #2,840 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sayın abonemiz xD diye bir başlayan bir borç mesajı