---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? canımmmmm
S Stinko Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #2,742 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Değerli üyemiz hediye yagmuru kapsamında dizi kanalları 2 ay boyunca size hediyemiz İyi seyirler
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Değerli üyemiz hediye yagmuru kapsamında dizi kanalları 2 ay boyunca size hediyemiz İyi seyirler
Sibel1 Bayan Üye 7 Ağu 2013 #2,743 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ölümle sonuçlanan her 3 tarfik kazasından 1 inin AŞIRI HIZdan kaynaklandığını biliyor musunuz? -EGM
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ölümle sonuçlanan her 3 tarfik kazasından 1 inin AŞIRI HIZdan kaynaklandığını biliyor musunuz? -EGM
'-DamLa Bayan Üye 7 Ağu 2013 #2,744 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Turkcell her yöne smsiniz 200 adet kalmıştır ...
Sibel1 Bayan Üye 10 Ağu 2013 #2,745 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben cevap beklemiyorum o kadar umudu kestim ki içimdekileri bile söyleyemiyorum ben bitirdim çünkü kendimi
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben cevap beklemiyorum o kadar umudu kestim ki içimdekileri bile söyleyemiyorum ben bitirdim çünkü kendimi
M Moreas Bayan Üye 10 Ağu 2013 #2,746 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Dün uyku tutmadı ki beni. Sana üzüldüm.
Sibel1 Bayan Üye 10 Ağu 2013 #2,748 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın birinin kınası vardı ya unutmuşum ama akşamdır yarın haber veririm sana
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? yarın birinin kınası vardı ya unutmuşum ama akşamdır yarın haber veririm sana
Sibel1 Bayan Üye 13 Ağu 2013 #2,750 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ben çalışcam knka yarın
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #2,751 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? 1 Günlük AVEA içi sınırsız ... kazandınız
'-DamLa Bayan Üye 13 Ağu 2013 #2,752 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Yarın gene fındık var xD
Queen2 N.❤ Prenses 19 Ağu 2013 #2,758 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? ofisteyim Hayatım:Hjte7: