---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? " Olm sen beni niye sevmiyon ya "
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Tem 2012 #2,181 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? " Olm sen beni niye sevmiyon ya "
Silencio Kayıtlı Üye 19 Tem 2012 #2,184 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Hadi hazırlan artık
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 20 Tem 2012 #2,185 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Kop kop o zaman .d
duyguMuhtar Bayan Üye 21 Tem 2012 #2,189 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Düş yakamdan ya sabah erken kalkicam Hadi hadi uyudum bile tat ruyalar kuzum
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Düş yakamdan ya sabah erken kalkicam Hadi hadi uyudum bile tat ruyalar kuzum
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Tem 2012 #2,191 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Nee, fevzipaşa nedimbey mi? Ha. Hangi eve taşındınız pekii? :/
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Nee, fevzipaşa nedimbey mi? Ha. Hangi eve taşındınız pekii? :/
duyguMuhtar Bayan Üye 21 Tem 2012 #2,193 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Menüde ne vardı ara beni çabuk
Lilith Daughter of the Void Admin 21 Tem 2012 #2,194 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Tamam ya sıkma canını, afiyet olsun gelince mesaj at..
G gizliozne Bayan Üye 21 Tem 2012 #2,196 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? hani mesaj atacaktın
duyguMuhtar Bayan Üye 22 Tem 2012 #2,197 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Ne zaman gitceksin ki
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #2,198 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sadece konuşmak istemiştim tersliceğini düşünemedim kusura bakma neyse pazar gününü maf etmim geçen'ki gibi göürüşürüz.
---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Sadece konuşmak istemiştim tersliceğini düşünemedim kusura bakma neyse pazar gününü maf etmim geçen'ki gibi göürüşürüz.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 22 Tem 2012 #2,199 ---> Telefonunuza gelen en son mesaj...?? Burda internet yok. Sen bak beni ara.