---> Telefonunuz var mı ? vaR :D
M Mastor Kayıtlı Üye 19 Ağu 2011 #24 ---> Telefonunuz var mı ? ' Kors@N' Alıntı: Yok ben jeton kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> Telefonunuz var mı ? ' Kors@N' Alıntı: Yok ben jeton kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... hahaha
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 25 Ocak 2012 #28 ---> Telefonunuz var mı ? var kullanıyorum suan foruma telefondan giriyorum
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 25 Ocak 2012 #29 ---> Telefonunuz var mı ? var
G Gülümse. Bayan Üye 27 Ocak 2012 #33 ---> Telefonunuz var mı ? Var da bir işe yaradığı yok. Olmasa da olur.
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 29 Ocak 2012 #37 ---> Telefonunuz var mı ? Allaha şükür 2 tane var olmayanlar'da inşalalh alır
FRANKFURT Bayan Üye 6 Şub 2012 #39 ---> Telefonunuz var mı ? HaDeS' Alıntı: hayir tok. ben cep telefonu kullanmiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi ediyorsunuz benimde yok çok memnunum kimseyi duymak istemiyorum zaten
---> Telefonunuz var mı ? HaDeS' Alıntı: hayir tok. ben cep telefonu kullanmiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi ediyorsunuz benimde yok çok memnunum kimseyi duymak istemiyorum zaten