---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? ikisiylede süperm :D
~ KeNKs ~ Bayan Üye 6 May 2009 #41 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? ikisiylede süperm
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 6 May 2009 #42 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? Anket'e Telefon Diye İşaretLedim (YanLışLıkLa ) Klavyede Daha hızLı yazarım.
---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? Anket'e Telefon Diye İşaretLedim (YanLışLıkLa ) Klavyede Daha hızLı yazarım.
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 May 2009 #43 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? akıLLı kankitoŞum benim klawye
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 6 May 2009 #44 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? иαzlı;1459790' Alıntı: akıLLı kankitoŞum benim klawye Genişletmek için tıkla ... :2:
---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? иαzlı;1459790' Alıntı: akıLLı kankitoŞum benim klawye Genişletmek için tıkla ... :2:
DéaThanqéL Bayan Üye 6 May 2009 #45 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? Telefonla tabi
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 8 May 2009 #46 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? ıkısındede 10 parmagımı kullanma ozellgıne sahıbım klavye tel farketmıyor
---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? ıkısındede 10 parmagımı kullanma ozellgıne sahıbım klavye tel farketmıyor
quLshann Bayan Üye 10 May 2009 #47 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? klawye
princezZita Banned 11 May 2009 #48 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? klawye...
PERITOZU Bayan Üye 13 May 2009 #50 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? Telefonla
sstonee Kayıtlı Üye 13 May 2009 #51 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? HEr ikisinede bakmadan yazarım hahaha
metkan Kayıtlı Üye 13 May 2009 #52 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? klavye
T TweeTy_58 Kayıtlı Üye 13 May 2009 #53 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? ikisindeDe hızLıyımDır ikisiDe süper :d
AdeLisa Bayan Üye 16 Tem 2010 #55 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? Kesinlikle telefon hahaha
_LİNKİN PARK_ Bayan Üye 16 Tem 2010 #56 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? klavye
inci_himes Bayan Üye 17 Tem 2010 #57 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? telefon
ultra_merve Bayan Üye 3 Ağu 2010 #58 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? klavye tabiki
L lethe#2 Bayan Üye 3 Ağu 2010 #59 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? telefon
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #60 ---> Telefonla mı Daha Hızlı Yazarsınız Yoksa Klavyeyle mi? klavyeyle