Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Ben klavyeyle daha hızlı yazıyorum.:)
buğlem Bayan Üye 10 Mar 2012 #1 Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Ben klavyeyle daha hızlı yazıyorum.
M Mastor Kayıtlı Üye 10 Mar 2012 #4 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Klavye. Telefon da 2 parmak yazıyorsun. Klavye de en az 5 - 6.
---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Klavye. Telefon da 2 parmak yazıyorsun. Klavye de en az 5 - 6.
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 10 Mar 2012 #6 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? her ikisi
Buğra1 Kayıtlı Üye 10 Mar 2012 #7 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Eşit. T9 denen bir şey var p
Wu-Tang Kayıtlı Üye 10 Mar 2012 #8 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Her ikisi de.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 10 Mar 2012 #9 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? ikiside
M Mastor Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #10 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Buğra' Alıntı: Eşit. T9 denen bir şey var p Genişletmek için tıkla ... O işin hilesi. Ne kadar da alışmışınız, hep alavere dalavere xD :2:
---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Buğra' Alıntı: Eşit. T9 denen bir şey var p Genişletmek için tıkla ... O işin hilesi. Ne kadar da alışmışınız, hep alavere dalavere xD :2:
S Stinko Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #11 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? klavyeee
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 11 Mar 2012 #12 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Her ikiside.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 13 Mar 2012 #14 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Her İkiside
Sahraa! Bayan Üye 13 Mar 2012 #15 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Her ikisinde .
Deniz kızı Bayan Üye 30 Kas 2012 #17 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Klavye.
aeryu Bayan Üye 1 Ara 2012 #18 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? Her İkiside
R r3LLi7 Kayıtlı Üye 3 Ara 2012 #19 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? klavye tabiki..
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 3 Ara 2012 #20 ---> Telefonla Mı Daha Hızlı Yazarsın Yoksa Klavyeyle Mi ? İkiside