---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Kişiye göre değişir :)
Y yalcn Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 #23 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Arayana göre; ha,he,ne,söyle,efendim,alooo, aşkım,hayatım,sevgiliiiimxD
---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Arayana göre; ha,he,ne,söyle,efendim,alooo, aşkım,hayatım,sevgiliiiimxD
H HayaList Bayan Üye 5 Ocak 2013 #25 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Bazen efendim bazen ne var lan
sEmih Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 #27 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Tanıdığımsa Gardaşım Diye Eğer Tanımıyorsam Efendim.
yigitbircan Banned 7 Ocak 2013 #30 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Rehberde kayıtlılara Efendim...kayıtlı olmayan numaralara Beni aradına eminmisin...gizlilere pis beni kötü emellerine aletmi ediceksin P
---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Rehberde kayıtlılara Efendim...kayıtlı olmayan numaralara Beni aradına eminmisin...gizlilere pis beni kötü emellerine aletmi ediceksin P
Ruyaperest Banned 10 Ocak 2013 #32 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Koca forumda Alo diyen ben miyim
SaMuRai Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 #33 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Alo derim standart söyleme şekli
M Mastor Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 #35 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Bildiğim kişilere kibarca, - Hıaa diyerek xD
Lilith Daughter of the Void Admin 26 Ara 2013 #37 ---> Telefona Nasıl Cevap Veriyorsunuz? Efendim & Aloo?