---> Telefona Ilk Cevabiniz...? Efendim :)
^shékér kıs^ Bayan Üye 16 May 2009 #123 ---> Telefona Ilk Cevabiniz...? buyrun ben ayşenur ve ne vardı derim
Hira Bayan Üye 18 May 2009 #133 ---> Telefona Ilk Cevabiniz...? Hɐʎʞo Cǝdʞin;1490015' Alıntı: Efendim ! Genişletmek için tıkla ... hocam sakin
---> Telefona Ilk Cevabiniz...? Hɐʎʞo Cǝdʞin;1490015' Alıntı: Efendim ! Genişletmek için tıkla ... hocam sakin
KaRaNLıK2 Bayan Üye 18 May 2009 #134 ---> Telefona Ilk Cevabiniz...? Alo alo Aşkım susmaaa Alo alo Bu aşka kıymaa hahaha
Hira Bayan Üye 19 May 2009 #136 ---> Telefona Ilk Cevabiniz...? KaRaNLıK' Alıntı: Alo alo Aşkım susmaaa Alo alo Bu aşka kıymaa hahaha Genişletmek için tıkla ... :11:
---> Telefona Ilk Cevabiniz...? KaRaNLıK' Alıntı: Alo alo Aşkım susmaaa Alo alo Bu aşka kıymaa hahaha Genişletmek için tıkla ... :11:
_karizma_ Banned 19 May 2009 #137 ---> Telefona Ilk Cevabiniz...? Ev telefonun da alo Cepte bana göre önemli birinden telefon geldiyse efendim olur.Sıradan biri ise alo,merhaba falan değişir
---> Telefona Ilk Cevabiniz...? Ev telefonun da alo Cepte bana göre önemli birinden telefon geldiyse efendim olur.Sıradan biri ise alo,merhaba falan değişir