---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? hpsı
waMpiReGirL Bayan Üye 6 Şub 2009 #22 ---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? sabah tv öqLen pC akSam teL
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 7 Şub 2009 #24 ---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? waMpiReGirL' Alıntı: sabah tv öqLen pC akSam teL Genişletmek için tıkla ... güzeldi hepsini ayırmışsın
---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? waMpiReGirL' Alıntı: sabah tv öqLen pC akSam teL Genişletmek için tıkla ... güzeldi hepsini ayırmışsın
E eti_melo Bayan Üye 29 Eyl 2010 #27 ---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? televizyon olmasada olur ama bigisayar ve telefon önemLi ^^ bilgisayar diyorum genede
---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? televizyon olmasada olur ama bigisayar ve telefon önemLi ^^ bilgisayar diyorum genede
YAŞLI ÇOCUK1 Kayıtlı Üye 30 Eyl 2010 #28 ---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? telefondan msn face mp3 net falan hepsini hallediyorum saten birini seçecek olsam tel derdim
---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? telefondan msn face mp3 net falan hepsini hallediyorum saten birini seçecek olsam tel derdim
Berry* Bayan Üye 1 Eki 2010 #30 ---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? Telefon; kullanmıyorum. Televizyon; hiç sevmem. Bilgisayar; vazgeçilmezim. xD
---> telefon mu? bilgisayar mı? televizyon mu? Telefon; kullanmıyorum. Televizyon; hiç sevmem. Bilgisayar; vazgeçilmezim. xD