Teksas mevlit okuttu

karagümrük

Kayıtlı Üye
Teksas, şampiyonluğu göremeden hayatını kaybeden yeşil beyaz sevdalıları için mevlit okuttu.

Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas, şampiyonluğu göremeden hayatını kaybeden yeşil beyaz sevdalıları için mevlit okuttu.

Şampiyonluk için şükür namazı da kılan taraftarlara cami çıkışında özel hazırlanan 'Fener helvası' ikram edildi.

Sezon boyunca hazırladığı görsel şovlarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Bursaspor'un taraftarı, bir ilke daha imza attı. Kulübün 47 yıllık tarihinde Bursaspor sevdalılarını unutmayan ateşli taraftar grubu Teksas Taraftarlar Derneği, tarihi Ulu Cami'de, şampiyonluğu görmeden hayatlarını kaybeden Bursaspor sevdalıları için mevlit okuttu. Bursasporlu taraftarlara cami çıkışında ise özel olarak hazırlanan ve "Fener helvası" adı verilen un helvası ikram edildi.

ŞAMPİYONLUK DUALARLA GELDİ

Şampiyonluğun dualarla geldiğini belirten Bursaspor tribün liderlerinden Selim Kurtulan, "Teksaslılar adına düzenlediğimiz mevlit programıyla şampiyonluğu göremeden hayatını kaybadan renktaşlarımızı anmak istedik. Şampiyonluk bize dualarla geldi. Duaların etkisini son maçlarda da gördük. Top kale içerisinden bir türlü girmedi. Bir nevi şükür için burdayız. Mevlidin ardından şükür namazı kıldık. Herkes şampiyonluğu çeşitli şekillerde kutluyor. Biz de böyle bir kutlama programı yapalım dedik" diye konuştu.

MEVLİT OKUTACAĞIZ DİYE SÖZ VERDİK

Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ise, çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden taraftarlar için 'şampiyon olursak mevlit okutacağız' diye söz verdiklerini söyledi. Güzelsöz, "Bize şampiyonluk dualarla geldi. Bugün bir nebze de olsa şükrümüzü dile getiriyoruz. Yıllardır tribünlerdeyiz. Şampiyonluk çok büyük bir onur. Allah doğrunun yanında oldu" dedi.

Hürriyet

 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst