---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Sadece özledim.O kadar.
Sahraa! Bayan Üye 27 Mar 2012 #1,322 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Yalnızlık Allah'a mahsus, her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok; ama onu bile yosun sarar.
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Yalnızlık Allah'a mahsus, her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok; ama onu bile yosun sarar.
B0LdP1L0t Banned 30 Mar 2012 #1,326 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! kafana şapkadan başka birşey takmayacaksın :135:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 2 Nis 2012 #1,327 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Ve o gitti.. Çok üzüldü, her ne kadar belli etmesede.. Üzmek istemezdim. Böyle olsun istemezdim.
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Ve o gitti.. Çok üzüldü, her ne kadar belli etmesede.. Üzmek istemezdim. Böyle olsun istemezdim.
Josephine Bayan Üye 18 Nis 2012 #1,328 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Yalnızım dostalarım yalnızım yalnızzz.
M Mastor Kayıtlı Üye 25 Nis 2012 #1,329 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Ruh eşimi, anası düşük yaptı sanırım. Hala ortada yok...
'hayaL Bayan Üye 25 Nis 2012 #1,330 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! "Ruh eşinizi bulamadıysanız, eşsiz bir ruhunuz vardır" diye bir söz var hani belki teselli olur xD
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! "Ruh eşinizi bulamadıysanız, eşsiz bir ruhunuz vardır" diye bir söz var hani belki teselli olur xD
Altmis Bir Kayıtlı Üye 25 Nis 2012 #1,331 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Eğer teselli olacaksa, herkes yalnız ölür
parasite Kayıtlı Üye 25 Nis 2012 #1,332 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! kelebekler gibi yalnız göçücem bu hayattan böyle giderse ...
canselcan Bayan Üye 26 Nis 2012 #1,333 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! yalnızlık sırtımıza saplanan bir hançer gibiymiş ve ölüm yalnızlığın peşinden koşarmış belki yakalarım diye...
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! yalnızlık sırtımıza saplanan bir hançer gibiymiş ve ölüm yalnızlığın peşinden koşarmış belki yakalarım diye...
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 26 Nis 2012 #1,334 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! hani, sonu mutlu biten hikayeler vardır biz hangi hikayenin ürünüydük ki mürekkebimiz bitip, yarım kaldık
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! hani, sonu mutlu biten hikayeler vardır biz hangi hikayenin ürünüydük ki mürekkebimiz bitip, yarım kaldık
Deniz kızı Bayan Üye 27 Nis 2012 #1,335 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! "Ve unutma; aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir..
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! "Ve unutma; aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir..
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 Nis 2012 #1,336 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Kimseye etmem şikayet.
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 5 May 2012 #1,338 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Ve anlarsın ki; bu dünyada neyi çok istersen , o senin imtihanındır . .