---> Tek Tabanca Yalnızlık ! yalanci :)
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 25 Ağu 2011 #1,122 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Tek Nefes Tek TaBanCa
AySe^^ Bayan Üye 3 Eyl 2011 #1,123 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Renklilerle yıkanmış beyaz çorap... eşinide kaybetmiş..
LoveOfGuard Banned 3 Eyl 2011 #1,124 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! yanlızlık çok zor, hele birde ayrılık...
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #1,125 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Sevmek çiftleşmek degil,tekleşmektir..
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #1,126 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! demek simdi gidiyorsun; yazdigim son siir oyleyece yarim kalacak demek sidmi gidiyorsun; kuslarimiz acikacak saksilarimiz artik sulanmiyacak
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! demek simdi gidiyorsun; yazdigim son siir oyleyece yarim kalacak demek sidmi gidiyorsun; kuslarimiz acikacak saksilarimiz artik sulanmiyacak
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #1,127 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Ben gidiyorumda kuşların suçu,çiklerin suçu ne Kuşları yemle,çiçekleri sula xD
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Ben gidiyorumda kuşların suçu,çiklerin suçu ne Kuşları yemle,çiçekleri sula xD
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #1,128 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! hadi git..yine ben olurum sana parcalanan.. kendine dikkat et..
D Düş'eş Bayan Üye 7 Eyl 2011 #1,129 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Paylaşabileceğim tek şey yalnızlığımdı. Yapamadım etraf çok kalabalıktı !
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Paylaşabileceğim tek şey yalnızlığımdı. Yapamadım etraf çok kalabalıktı !
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #1,131 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! gitmek istiyorsun git... bir delikanli asla vedalasmaz.. git.. disarisi dinamit..enkaz sunu cebine koy; ne olur ne olmaz...
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! gitmek istiyorsun git... bir delikanli asla vedalasmaz.. git.. disarisi dinamit..enkaz sunu cebine koy; ne olur ne olmaz...
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #1,132 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! oy benim yaralim..oy oy oy.. her gelen olum istemis; bu talihsiz maceramiza kendini ariyorsun git.. aptal bir hayat kur..icinde beni arindirmayan... yine bir tek ben olurum sana PARCALANAN.
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! oy benim yaralim..oy oy oy.. her gelen olum istemis; bu talihsiz maceramiza kendini ariyorsun git.. aptal bir hayat kur..icinde beni arindirmayan... yine bir tek ben olurum sana PARCALANAN.
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #1,133 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! demek simdi gidiyorsun ikram bir duvar gibi omrume devrile devrile.. demek mecbur ayrilik gosteren o adressiz kavsakda git...
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! demek simdi gidiyorsun ikram bir duvar gibi omrume devrile devrile.. demek mecbur ayrilik gosteren o adressiz kavsakda git...
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #1,135 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Tek tabanca yalnızlık dedik çift olarak atışmalar başlamış nasil bir ironidir.xD
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! Tek tabanca yalnızlık dedik çift olarak atışmalar başlamış nasil bir ironidir.xD
'Gülümse :D Prenses 7 Eyl 2011 #1,136 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! sende yalancısın masalcı nineler gibi
Yitirilen Banned 7 Eyl 2011 #1,137 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! ashli' Alıntı: Bir devrimci asla vedalaşmaz xD Genişletmek için tıkla ... vedalasmaz
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! ashli' Alıntı: Bir devrimci asla vedalaşmaz xD Genişletmek için tıkla ... vedalasmaz
BravehearTs Kayıtlı Üye 7 Eyl 2011 #1,139 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! ah bu şarkıların gözü kör olsun
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #1,140 ---> Tek Tabanca Yalnızlık ! hala mi yalnızsiniz bir çiftiniz olsun istermiydi cevabınız evetse hemen arayın 0900 ....=)
---> Tek Tabanca Yalnızlık ! hala mi yalnızsiniz bir çiftiniz olsun istermiydi cevabınız evetse hemen arayın 0900 ....=)