Nadan Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DuyGuN Bayan Üye 19 Eki 2016 #3,541 Nadan Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DuyGuN Bayan Üye 20 Eki 2016 #3,543 Adama Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DuyGuN Bayan Üye 20 Eki 2016 #3,545 Arala Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 20 Eki 2016 #3,551 TeuFeL' Alıntı: Davar ( 5 harfli kelime diye biliyorum ) Genişletmek için tıkla ... Doğrudur köyler de hala kullanılır. Damar.
TeuFeL' Alıntı: Davar ( 5 harfli kelime diye biliyorum ) Genişletmek için tıkla ... Doğrudur köyler de hala kullanılır. Damar.
DuyGuN Bayan Üye 20 Eki 2016 #3,559 TeuFeL' Alıntı: Davar ( 5 harfli kelime diye biliyorum ) Genişletmek için tıkla ... Dogrudur bea Savar( ucak savardan) esinlendim Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeuFeL' Alıntı: Davar ( 5 harfli kelime diye biliyorum ) Genişletmek için tıkla ... Dogrudur bea Savar( ucak savardan) esinlendim Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi