Katıksız yalnızlık hali.
Emel* Prenses 5 Kas 2016 #2 ---> Tek Basına Sinemaya Gitmek [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION] nın ilgi alanı xD
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 5 Kas 2016 #3 Cevap: ---> Tek Basına Sinemaya Gitmek Emel*' Alıntı: [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION] nın ilgi alanı xD Genişletmek için tıkla ... Tanıyor beni. :5p27y:
Cevap: ---> Tek Basına Sinemaya Gitmek Emel*' Alıntı: [MENTION=20465]Mathilda[/MENTION] nın ilgi alanı xD Genişletmek için tıkla ... Tanıyor beni. :5p27y:
DuyGuN Bayan Üye 10 Kas 2016 #5 Yalnizligin işareti Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 13 Ara 2016 #7 sıkıntının eş anlamı
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ara 2016 #8 insanın kendiyle ve istediği şey ile yalnız kalması durumu. çok güzel bir şey.
Irelia Ghost Bayan Üye 13 Haz 2017 #9 ---> Tek Basına Sinemaya Gitmek O kadar da kötü değil, gayet keyifliydi.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Eki 2017 #12 hıc denemedm ama arada yorum yapacgın bırı olması lazım yaa
Heretic. Erd Bayan Üye 5 Eki 2017 #15 İlk akla gelen yalnızlık, biraz kendine zaman ayırma hiç yapmadım ama yapacağım.
Heulwen Kayıtlı Üye 7 Kas 2017 #17 Tek başıma olmasam da gitmem sinemaya. Evde koltuğuna ya da yatağına uzanıp bilgisayarından film izlemek kat be kat daha zevkli. :R
Tek başıma olmasam da gitmem sinemaya. Evde koltuğuna ya da yatağına uzanıp bilgisayarından film izlemek kat be kat daha zevkli. :R