Tecrübe Puanları Geliyor

gocmen07

Kayıtlı Üye
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte biz 15 tatilde toparladığımız ZombiRock takımımızı tekrar toparladık. Sizler de bu macerada yerinizi almak için bizlere katılabilirsiniz. Benim oyun için kullanıcı adım UÇAN BEYİN ekleyin beni paslaşalım.

Hem yeni kampanyalar var bu yaz için gelen daha doğrusu 3 haftası filan kalmış kampanya için en güzel yanı da hem ucuza TP Eşyası alabiliyorsunuz hem de bu sayede bizimle birlikte hızlıca kasma şansına erişiyorsunuz. Bundan faydalanmak için aşağıda ki görselde bilgiler var zaten değerlendirin ki beraber oynayabilelim.

---> Tecrübe Puanları Geliyor

Arkadaşlar benim clan'ım var bu kampanyadan alıp güzel karakterler yapanlar varsa alabilirim clana yükseliriz beraberce madem bu kadar adamız :D

Hacılar bu TP işi çok iyi olmuş oyunda TP olmadan bir şeyler olmuyordu böyle bir kampanya yapmaları iyi olmuş

Aynen kardeşim herşey ateş pahasıydı oyunda hiç zevkli olmuyor oyun default malzemelerle ama altın alırsanız süper şeyler alabilirsunuz arkadaşlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teee Kuantum fiziği mantığından çıkan manyak bir profesörün oyunu var Zombirock, sizler de bizim birliğimize katılıp bizlerle oynamak isterseniz oyuna girip beni XswapX nickinden ekleyebilirsiniz. Oyundaki sıralamalarda şuan 1.yim ben. Sizleride aramızda görürsek çok seviniriz arkadaşlar.

Aynı hat ile istediğimiz kadar alabiliyoruz sanırım joy game zombi rock forumunda görmüştüm bakayım link atarım

Yılın en iyi aksiyon oyunu benim oynadığım Zombirock seçilmiş oha filan oldum lan ! Harbiden çok zevkli ama bu kadar başarı sağlamasını beklemiyordum. Joygame'e helal olsun

Agalar zombirockta silah özellikleri gelişti Hareket hızı bonusları filan kriket sopası filan çok güzel eşyalar geldiler denemekten zarar çıkmaz hem yeni altın kampanyası ile çok ucuza alabilirsiniz arkadaşlar.

Dünya kupası var ya hani maçları izlerken takımının gözlüğünü alırsan eğer ve tuttuğun takım kazanırsa maçı sende bir günlük aşk gözlüğü kazanıyorsun. Bir de kör aşk gözlüğü yani iddia oynuyorsan sana faydası çok olacaktır.

Günlük sıralama tablosunu yakından takip ederseniz eğer sizde takımın zombirock yetkililerinden özel hediyeler kazanabilirsiniz. Yani şöyle ki lider olursanız eğer sıralamada çok az verilen eşyalara sahip olabileceksiniz.

Arkadaşlar zombirockta artık güvenlik olayları çok fazla arttırılmış haberiniz varmı bundan ? Hile programı kullananlar 1. uyarıda 15 gün uzaklaştırma alıyorlar sorada 30 gün ceza sorada def edip atıyorlar bilginiz olsun.

Flood yasaktır ; dikkat edelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

zombiye başladığımdan beri aksiyon bitmedi hiç manga geldi şarkı klip kampanyalar hep güzel ve ilgi çekiciydi adamlar harbi uğraşıyor ya

Diğer operatörlere göre ürünler 2 tl daha ucuz bu aksiyonda değerlendirin bence.

Tp kasmak çok zordu oyunda bu kampanyayla birlikte çok eğlenceli olacak herkes daha iyi şeyler alırsa oyunda daha çok aksiyon döner beyler hadi gelin beraber oynayalım :D

Teee Kuantum fiziği mantığından çıkan manyak bir profesörün oyunu var Zombirock, sizler de bizim birliğimize katılıp bizlerle oynamak isterseniz oyuna girip beni XswapX nickinden ekleyebilirsiniz. Oyundaki sıralamalarda şuan 1.yim ben. Sizleride aramızda görürsek çok seviniriz arkadaşlar.

abi şu tp işinden imanım gevredi resmen..yüzde yüz tp veriyo senin dediğin eşya süper bir şey. kasmak gerekmiyor sabaha kadar tp için

bu arada manganın zombirock şarkısını dinleyin beyler benide ekleyin evrimsel adım

Valla bence iyice değerlendirmek kampanyayı. Sonuçta uğraşılıyor o kadar. Ellerine sağlık.

Oyunun en büyük özelliği bu zaten. Yani aksiyonun deli gibi olması.

Aynen kardeşim bende iki maç oynamıştım turnuvada çok eğlenceli oluyor bir Hırvatistan maçının son anlarında o kadar heyecanlanmıştım :D :D

çok da ucuz bu kampanyada.. gerçi tcell hatlılara. diğer hatlarda biraz daha pahalı ama yine de ucuz sayılır online bi oyun için.

Hem fazla tp hem hediye kuponu zombi rock fena kampanya yapmış bu sefer süper olmuş

zombiye başladığımdan beri aksiyon bitmedi hiç manga geldi şarkı klip kampanyalar hep güzel ve ilgi çekiciydi adamlar harbi uğraşıyor ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri