Ha bu arada arkadaşın biri tacize ugrayanda da suc var demiş..önceki yıl 2,5 yaşında bir kız cocuguna tecavuz edilmişti...agzında emzigi bile vardı hala...tecavuz eden şerefli adam acaba kızın emzik emmesinden mi etkilendi ? yoksa giydigi kıyafetten mi?...boşversenize bi insanda ar namus yoksa ahlak yoksa adamlık yoksa çarşaf giyen kadınada tecavuz eden mini etek giyene de...
Ya ablacım yaşlı kadınları kacırıp önce paralarını altınları calıp sonra sırayla tecavüz edenleri unutmadım ben o bayram sabahı 3 cocugada tecavüz edip bavula koyup saklayan şerefsiide sapıklık sapkınlık bu başka bişi degil yapanları afedersin seynden ascan cok özür diliyorum ama bu sucun izahı bahanesi yok valla okudukca yazıları iyice gerildim..
Acaba gerçekten forum içerisinde tecavüze uğrayan insanları suçlu gören var mı acaba? Yada bu başlık hangi amaçla açıldı. Cidden merak ediyorum.
Soru biraz tuhaf olmuş,insan ne kadar açık giyinirse giyinsin bu karşıdakine taciz veya tecavüz hakkını vermez,kişi özgürdür herkes dilediğince yaşar ,kimsenin kimsenin hakkına malına canına tecavüz etmeye hakkı yoktur..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.