İdam...
StorM Kayıtlı Üye 16 Ocak 2009 #22 Hadım Bence Doğru Cvp Değil Yha Tecawüz Eden Kadınsa War Böle Kadınlarda Bi Arkime Kdn Tecavüz Etmiş öle Dio Bende Dedimki Ne Kdr Ballısın
Hadım Bence Doğru Cvp Değil Yha Tecawüz Eden Kadınsa War Böle Kadınlarda Bi Arkime Kdn Tecavüz Etmiş öle Dio Bende Dedimki Ne Kdr Ballısın
Kasim_55 Banned 16 Ocak 2009 #23 iDam oLmaz benCe.. OyLe kısıLer idamla beLki 1 dk aCı cekerLer.. iŞkence ya da öMür boyu Hapis ..
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 17 Ocak 2009 #24 dinci değilim ama tecavüz,hırsızlık yada sebepsiz cinayet işleyenlere şeriat kanunlarının uygulanmasını isterim
dinci değilim ama tecavüz,hırsızlık yada sebepsiz cinayet işleyenlere şeriat kanunlarının uygulanmasını isterim
tuLca Bayan Üye 19 Ocak 2009 #26 omur boyu hapis zaten icerde onu sag birakmazlar her tur yasamin kurallari var
D dangerousangeL Bayan Üye 2 May 2009 #28 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? İdam.. Tecavuza ugramak demek bı kız ıçın ölmek demek o yusden yapan kışıde ölsün..:91:
---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? İdam.. Tecavuza ugramak demek bı kız ıçın ölmek demek o yusden yapan kışıde ölsün..:91:
yessil Bayan Üye 2 May 2009 #29 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? HaNö' Alıntı: kımsenın canını kımsenın almaya hakkı yok rabbımden baska en iyisi af kabul edılmemek sartı ile 20 30 sene hapis Genişletmek için tıkla ... ama Allah haksız yere adam ölüdrülmesini yasak etmiş yani suçluysa idam haktır kısasa kısas onun için daha iyi olmayacağına göre idam onun için ödül sayılır zaten
---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? HaNö' Alıntı: kımsenın canını kımsenın almaya hakkı yok rabbımden baska en iyisi af kabul edılmemek sartı ile 20 30 sene hapis Genişletmek için tıkla ... ama Allah haksız yere adam ölüdrülmesini yasak etmiş yani suçluysa idam haktır kısasa kısas onun için daha iyi olmayacağına göre idam onun için ödül sayılır zaten
Hira Bayan Üye 2 May 2009 #30 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? garip...
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 2 May 2009 #31 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? öLüm..
R RaPizM^^ Bayan Üye 2 May 2009 #32 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? HadiM edEceKsiN baK bi DaHa YapaBiLiomU xD
---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? HadiM edEceKsiN baK bi DaHa YapaBiLiomU xD
sleepless Bayan Üye 2 May 2009 #33 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? önce hadım..sonra şöyle ölmeyi isteyene kadar bi işkence..sonra da ölüm..
---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? önce hadım..sonra şöyle ölmeyi isteyene kadar bi işkence..sonra da ölüm..
RappeR_qiRL Banned 2 May 2009 #34 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? Ömür boyu hapis cezası
V ViLaS Kayıtlı Üye 2 May 2009 #35 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? Kesinlikle idam.
A$Koliq ^^ Bayan Üye 3 May 2009 #36 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? Ömür boyu hapis cezası
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 8 May 2009 #37 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? önce tecavuz eden kısıyede tecavuz ettırsınler sonrada ömür boyu hapıs versınler
---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? önce tecavuz eden kısıyede tecavuz ettırsınler sonrada ömür boyu hapıs versınler
gizli.prenses Bayan Üye 9 May 2009 #38 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? Ömür boyu hapis cezası
REiSS Kayıtlı Üye 15 Kas 2010 #39 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? hadım
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #40 ---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? Hadım Etmek.. Ömür Boyu Hapiste Olabilir, Onu Orda Yaşatmazlar Zaten.
---> Tecavüz edene verilecek hangi ceza toplum vicdanını rahatlatır? Hadım Etmek.. Ömür Boyu Hapiste Olabilir, Onu Orda Yaşatmazlar Zaten.