Tavuklu Kabak Gondolu

leylmira

Bayan Üye
Tavuklu Kabak Gondolu

MALZEMELER:
3 kabak300 gr. tavuk incik yada tavuk göğsü1 soğan1 yeşil biber1 kırmızı biberTuz, karabiber, kimyon, kekik, pulbiber2 domatesSıvı yağKaşar rendesi
YAPILIŞI:

Tavuklarımızı tencereye alıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
Suyunu çekince yağımızı döküp soğanları ekleyerek kavuruyoruz.
Biberlerimizi ve baharatlarımızda ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
Kabukları soyulmuş küp küp kesilmiş domateslerimizi de katıp 10 dakika
daha kavuruyoruz ve altını kapatıyoruz.
Kabaklarımızın üstünü temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesiyoruz.
Çok fazla olmamak şartıyla haşlıyoruz. Çok haşlarsak içine oyduğumuzda
dağılabilir.
Haşlanmış kabakların içlerini kaşık yardımıyla dikkatlice oyuyoruz. İçine
Tavuklu harcımızdan koyuyoruz.
170 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz.
Fırından çıkartmadan üzerine kaşar rendelerini serip kaşarların üstleri
kızarana kadar tekrar fırında pişiriyoruz.

 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst