Öneri tavsiye/acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yitirilen

Banned
Malum uzun yillar sonra geri geldim ama cogu aktif uye degilde Dostlarimda gitmis

hem.onlarin gelme umidiyle hemde forumda su an vakit gecirenler icin soyle bi.kac tavsiyemmolcak forum icin

@ ozel mesaj acilsin..neden? bence boylelikle insanlar hem daha cok birbiriyle ilgilenir hemde ozaman herkes forumu unuturdan ziyade daha cok foruma girer nedenmi?
cunku ozmn ulu orta diyemiyecegini ozelden yazar...diyelim tel mail alindi fark etmez eger bi kavga kusluk olyrsa burdan takib etcek yine yani forumda konularda aktiflescek
Gold Üye Ol linkini kontrol ediniz.

@ bazi topiclere bastiginda otomatik tema degisiyor..ornek ask&sevgi vs... bence bu kalkmali
** mantıklı yapılacak bilginize

cunku birden mavi temadan pembe temaya girmesi sinir bozucu..ve yeni mesajlara frlanda giremiyon once bir ana sayfaya girmen lazim

@her acilan konunun assagi sol bolumunde o konuyu kim.okuyor belietilmeli

ornek: bu konuyu yitirilen ve 4 misafir okuyor

** bu özellik vardı zaten eskiler bilir fakat aktif eskiler yok desende aslında yazan katılan yok aktif üye çok fazla olduğundan her konudada sistem sayım tarama yaptığı için sunucuyu aşırı yorması sebebi ile bu özellik pasif edildi.

@mod yada baska bir rutbesi olupda aylardir piyasada olmiyanlar normal uyelik statusuna dusurulsun
** bu seni ilgilendirmek aslında ama merak ettim örnek ver kim mesela? yetkililerin son girişlerini takip ediyoruz çunku uzun zamandır girmeyen yok buyur: http://prntscr.com/8lfaeo

@Profil mesaji acik olmali
takibi, moderasyonu, iletişim paylaşımı, sunucu sıkıntıları, güvenlik açıkları sebebi ile kullanmıyoruz.

@ tag yazisi olmali ve belirli bir zamanda uye degistirme isteginde bulunmali

@ayni sekildede nik icin

Tesekkurler

rica ederiz.. sitenin giderlerinden dolayı pm mesajlaşma sistemi vs kapalıdır gold üyeliğie yönlendirme amaçlı ama siz ben sponsor olurum derseniz aylık giderlere konudaki tüm istekler yerine getirilir basit.

özelden mail atabilirsin bana sponsorluk için maddi olarak.. :eek:

---> tavsiye/acaba

Bence de açılsın kanki çünkü sonra millet sohbetten konum bildirmek zorunda kalıyor xD

---> tavsiye/acaba

Temayla ilgili fikirlerimiz var zaten şimdilik onu söyleyebilir ve özel mesaj sisteminin neredeyse ilk açıldığımızdan beri kapalı olduğunu belirtebilirim..

Ayriyetten bu mesajı 4 kişi okudu değilde whatsapptaki mavi tık misali o konuyu daha önce okuyanlar olabilir/olmayabilir tartışmak lazım.

Yetki verme ve alma işlemini [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] abi yapıyor biz bile karışmıyoruz sadece fikir belirtiyoruz.

Geri kalan herşey için [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Tag mevzusunu nick mevzusunu anlayamadım sezen?

---> tavsiye/acaba

Temayla ilgili fikirlerimiz var zaten şimdilik onu söyleyebilir ve özel mesaj sisteminin neredeyse ilk açıldığımızdan beri kapalı olduğunu belirtebilirim..

Ayriyetten bu mesajı 4 kişi okudu değilde whatsapptaki mavi tık misali o konuyu daha önce okuyanlar olabilir/olmayabilir tartışmak lazım.

Yetki verme ve alma işlemini [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] abi yapıyor biz bile karışmıyoruz sadece fikir belirtiyoruz.

Geri kalan herşey için [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Tag mevzusunu nick mevzusunu anlayamadım sezen?

tag = nikin altina bir soz yada ne isterse yazdirabilir

nik=nik degisimi.ornegin ben nikimi x yaptim..6 ay yada 1 sene sonra yine degisme hakkim.olur

---> tavsiye/acaba

tag = nikin altina bir soz yada ne isterse yazdirabilir

nik=nik degisimi.ornegin ben nikimi x yaptim..6 ay yada 1 sene sonra yine degisme hakkim.olur
Tag konusunu sadece goldlar düzenliyebiliyor onun haricindekiler zaten rütbe diye geçiyor
İsim değişme hakkına çok takılma ona, müsama gösteriyoruz zaten aşırıya kaçılmadıkça ben mesela 8 senede 3,4 kez değiştirdim keza müsama gösterdiğimiz üyelerde mevcut :)

---> tavsiye/acaba

hmmmmm dedimin hic biri olm8cakmi :Ç

:11:

Tag yazımı, özel mesaj, profil mesajı açılacağını sanmıyorum, temayı zaten konuşuyorduk aramızda onunla ilgili uygulamalar olucak yakında.. Konunun en altında kimler okuyor veya okumuş fikri bence mantıklı olabilir..

---> tavsiye/acaba

:11:

Tag yazımı, özel mesaj, profil mesajı açılacağını sanmıyorum, temayı zaten konuşuyorduk aramızda onunla ilgili uygulamalar olucak yakında.. Konunun en altında kimler okuyor veya okumuş fikri bence mantıklı olabilir..

butun maddeleri ozkan abiylede konusunnn guzel haberlerini beklirim :Ç

---> tavsiye/acaba

Burda hep beraber konuşulur zaten

---> tavsiye/acaba

Benim de istegim olacak madem boyle bi konu acildi...:))

Mesela ben bu konuya mesaj yazip yollarken baska biri daha mesaj ati diye haber gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri