Tatlı dil

---> Tatlı dil

Bi konuda haklısınız herkes anlayabildigi kadar anlıyor sizin ne söylediginiz önemli olmuyor bir noktadan sonra...bunu bende her zaman söylerim etrafımdakilere...sizler anlaşılamadıgınızı düşünsenizde bizler de aynısını düşünüyoruz başka arkadaşlarımıza söylediklerimizi size söyledigimizde size karşı bir tavır oldugunu sanıp kırılıyor belki kızıyorsunuz kimsenin sizin gitmenizi istedigini sanmıyorum sadece herkesin yorumlarına biraz daha dikkat etmesi ve kimsenin üzülmesine kırılmasına sebep olmaması lazım...yoksa elbette tartışacagız bişeyleri, ki eski konuları da okuyabilirsiniz ateşli tartışmalarda oldu ama o konudan cıktıktan sonra tartışma konusunu arkada bırakıp arkadaşlıgımıza devam ettik herkes fikri aynı olmak zorunda degil aynı olsa zaten koyundan farkımız kalmaz...Bizim yanlış anladıgımız konuları düzeltin eger yanlış anlıyorsak ama dedigim gibi yanlış anlayan sadece bizler degiliz, hakkınızda bize bir kaç kişiden şikayet geldi bu sebeple sizi uyarmak zorunda kaldık...Demekki ortada bir yanlış anlaşılma var...Ama aramızda ne kadar tatsızlık olsa bile ( benim için geçici bir meseleydi) Ben sizin siteye renk kattıgınızı düşünüyorum burada kalmanız gerektigini düşünüyorum...Tabi ki karar sizin hepimizin hakkında hayırlısı olsun...kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem bir hal çaresini bulmak en mantıklısı olur....Allah gönlünüze göre versin

Merhaba. Ben sizin isteğinize uygun davrandım. her zaman. Şimdide öyle yapacağım. Buyrun, gördüğünüz her yanlışı söyleyin. Hemen düzelteyim. Yazım bir anlamda helalleşmedir. Size veya bir başkasına yapılmış her yanlışımı söyleyebilirsiniz. Asla kızmam. Bunda samimi olduğumu görmeniz için konularınıza dün cevap bile yazdım.

Ben kişilere yorum yapmıyorum. Ben durum tesbiti yapıyorum. Tek üzüldüğüm tehditvari tavırlar dır. Bizi bu kadar üzmeye kimsenin hakkı olmamalı. Benim fikrim de şahsımda eleştirilebilir. Ama sizler zırhları kuşanmış elleri kolları bağlı bir garibe güç gösteriyorsunuz.

Fatih sultan Mehmet bile elinin kesilmesine karar veren akşemsettini ödüllendirmişti. Ben suçumu bile bilmiyorum. Belki size belki leylamira ya yazabilseydim bunlar olmazdı. Zamanında belirtmiştik. Ama ne olursa olsun, biz doğruyuz. Söylensin hatamız varsa , üzdüğümüz varsa, biz gerekeni kendimiz yaparız. Ama sadece ben değil başkaları da yapmalı bunu. üç günlük ömrümüzde kimsenin kimseyi üzdüğümüzü değmez.

Yani ben elimde bir bardak su ile dolaşıyorum ,su isteyen var mı diye. Benim su dağıtmamı kim engellerse,veya engelliyorsa, onun sorumluluğu vardır. Yoksa benim nefsimin zerre kadar önemi yok. Zaten bir kuruşluk, bir çıkarım da yok. Biz susuyanlara su dağıtıyoruz, hiçbir karşılık beklemeden.

---> Tatlı dil

Bu şikayetler, tartışmalar, kırgınlıklar gelip geçicidir beyefendi..
Zeki ve kültürlü bir insansınız.. bu forumda yorumlarınızı hep görmek isterim aynı fikirde olsam da olmasam da..

---> Tatlı dil

Bu şikayetler, tartışmalar, kırgınlıklar gelip geçicidir beyefendi..
Zeki ve kültürlü bir insansınız.. bu forumda yorumlarınızı hep görmek isterim aynı fikirde olsam da olmasam da..

Gönlünüzün güzelliği hem fikrinize hem de üslubunuza yansımış. Burada boşa zaman harcamadığıma en iyi örneksiniz. Teşekkür ediyorum. Allah gönlünüzü zengin, kesenizi bereketli etsin.

---> Tatlı dil

nus ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir.

Merhaba kardeşim. sizinle ne görüştüm, ne de konuştum. Yani tanışmıyoruz. O halde mesajınızın manası ne oluyor?. Biraz anlatın bize. Derdiniz, sıkıntınız varsa çözelim. Buyrun sevgiler.

---> Tatlı dil

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] siteden gitmeni Istemem.
Benim gozumde herkes site icin ayri bir renk. Hemfikir olmayabiliriz ama bu gitmeni gerektirmez, ozanan bende gideyim. Bana neler demedilerki ataturk dusmani bile dediler. Bendemi gideyim?
Kimsenin senin icin dedikleri umurunda Olmasin Eger o dedikleri(miz) gercekte sende yoksa karekterinde yoksa, sen biliyorsun ya gercekcekleri baska kimse umurunda olmasin. Ben oyle yapiyorum.
Benim icin dedikleri sey gercek degilse Ve bunu bir tek ben biliyorsam ki onemli olan insanin kendisini bilmesidir umurumdda olmaz. Aldirmiyorum.

Neyse, gitmeni istemiyorum ins. Gitmezsin.
Daha dur ya daha cok tartiscaz :)

Merhaba. Siz benim her zaman baş tacımsınız. Biz anlaşamıyor gibi gözüksek te ,gayet iyi anlıyorum ben sizi. Siz ne deseniz ne söyleseniz, sizin gönlünüz asla yanılmaz. Pırıl pırıl gönlünüz her şeyi halleder.

Biz sizi ve niyetinizin güzelliğini çok iyi biliyoruz. Sizinle tanışmak bile yeter. Lütfen üzülmeyin. Teşekkür ediyorum. Yaradan gönlünüze göre versin.

---> Tatlı dil

Merhaba. Ben sizin isteğinize uygun davrandım. her zaman. Şimdide öyle yapacağım. Buyrun, gördüğünüz her yanlışı söyleyin. Hemen düzelteyim. Yazım bir anlamda helalleşmedir. Size veya bir başkasına yapılmış her yanlışımı söyleyebilirsiniz. Asla kızmam. Bunda samimi olduğumu görmeniz için konularınıza dün cevap bile yazdım.

Ben kişilere yorum yapmıyorum. Ben durum tesbiti yapıyorum. Tek üzüldüğüm tehditvari tavırlar dır. Bizi bu kadar üzmeye kimsenin hakkı olmamalı. Benim fikrim de şahsımda eleştirilebilir. Ama sizler zırhları kuşanmış elleri kolları bağlı bir garibe güç gösteriyorsunuz.

Fatih sultan Mehmet bile elinin kesilmesine karar veren akşemsettini ödüllendirmişti. Ben suçumu bile bilmiyorum. Belki size belki leylamira ya yazabilseydim bunlar olmazdı. Zamanında belirtmiştik. Ama ne olursa olsun, biz doğruyuz. Söylensin hatamız varsa , üzdüğümüz varsa, biz gerekeni kendimiz yaparız. Ama sadece ben değil başkaları da yapmalı bunu. üç günlük ömrümüzde kimsenin kimseyi üzdüğümüzü değmez.

Yani ben elimde bir bardak su ile dolaşıyorum ,su isteyen var mı diye. Benim su dağıtmamı kim engellerse,veya engelliyorsa, onun sorumluluğu vardır. Yoksa benim nefsimin zerre kadar önemi yok. Zaten bir kuruşluk, bir çıkarım da yok. Biz susuyanlara su dağıtıyoruz, hiçbir karşılık beklemeden.

Tehdit edilmek diye birşey oldugunu sanmıyorum dedigim gibi algılamalar farklı olunca öyle anlaşılıyor demek...sizi kim neden tehdit etsin ki ? genel uyarılar sizlerede yapılır o kadar siz bunu tehdit olarak anlarsınız o konuda bizlerin yapacagı birşey yoktur ben kendi adıma size daha önceden de dilim döndügünce birşeyleri anlatmaya calıştım ve bi süre sonra ben sustum sizde cevap vermeyeceginizi söylediniz eyvallah dedim...sizi tehdit ettigimi sanmıyorum başka yönetici arkadaşlarımında yaptıgını sanmıyorum....üstteki yorumumda da gayet yapıcı konuştugumu sanıyorum gitmeniz yerine hataları düzeltmek daha iyi demeye calıştım siz yine tehdit demişsiniz....Benim yada başka birinin sizin şahsınızla ilgili bir sorunu olacagını sanmıyorum dediginiz gibi tanışmıyoruz cünkü buradaki 3 5 yorumlada hakkınızda kötü bir düşünceye sahip olamayız sadece ben dahil başka 2 3 arkadaşımızı kırdıgınızı üzdügünüzü gördügümüz için size uyarıda bulunduk olay bundan ibarettir kişisel algılamaya gerek yok....sizin kırgın oldugunuzdan fazla biz size kırgınız...hakkımda kötü yönetici yorumlarınızı da okudum, imzanızla uyuşmuyorsunuz içiniz dışınız bir degil yazdıgınızı da okudum, iyi anlaştıgım dostlarıma yagdanlık dediginizi de ikimizde biliyoruz, beni bana yag ceken insanlarla anlaşıp eleştirenlerle anlaşamamaklada sucladınız, 1,5 yıldır burdayım ben böyle birşeye şahit olan başka bir arkadaşımız varsa buyursun yazsın birlikte görelim ögrenelim..Benden yana size karşı bir adil olmayan davranış varsada dediginiz gibi bu konu altına yazılsın ben özür dileyeyim...bu üstte yazdıgınız herşey kişiseldir cünkü ismimi geçirerek yaptıgınız yorumlardır...siz bunları yazdıgınız halde ben size hiçbir zaman kötü insansınız yada şöyle şöylesiniz dedigimi sanmıyorum veya unuttuysam hatırlatın...Siz ne kadar faydalı olmaya calışıyorsanız emin olun bizde o kadar faydalı olmaya calışıyoruz en azından amacımız bu, ne kadar oluyoruz onun takdiri Allaha kalmış ama amaç bu...Ben bunu biliyorken siz bana başka amaçlar için burda oldugumuzu da yazdınız...Bunlar beni kırdıgınız noktalar diger arkadaşların söylemek istedikleri varsa elbette gelip yazabilirler...Ama benden yana hakkım herzaman helaldir bizzler geçiciyiz bugun var yarın yokuz kimseye kırgın kalacak degiliz, size karşı hatamız olduysa da sizde hakkınızı helal edin...Aynı dinde, aynı vatanda oldukca kardeş sayılırız...Bizim yüzümüzden kimsenin hüzünlenmesini istemem, Kalp kırmak Kabe yıkmaya benzer denir..Allah muhafaza...Buna sebep olmak istemem, en çekindigim en dikkat ettigim konudur bu benim...O yüzden hakkınızı helal edin...yinede kendi adıma gitmenizi istemem ne sizin nede başka birisinin...iyi kötü geçinip gidiyoruz...Biz diger arkaadaşlara yaptıgımız şakaları size yapamıyoruz alınıyorsunuz diye sonra bizi burada saga sola fırca atan asabi insanlar sanıyorsunuz halbuki biraz takip etseniz herkesle ne kadar iyi anlaştıgımızı şakalaştıgımızı görürsünüz...sırf siz alınıyorsunuz diye sizinle mesafeli ve şimdi yaptıgımız gibi sizli bizli konuşuyoruz ciddi konuşuyoruz...Neyse ne demek istedigimi anlatabildim sanırım zaten bu kezde anlatamadıysam elimden birşey gelmez artık...hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun

---> Tatlı dil

Neyse ne demek istedigimi anlatabildim sanırım zaten bu kezde anlatamadıysam elimden birşey gelmez artık...hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun

Dediklerinizi kabul ediyorum. Sizin şahsınzla bir sıkıntım yok. Siz öyle, ben böyle inanırım. Hiç kimseyle yok. Ben sadece, burda güzel ve hayırlı işler yapmak istedim.
Hiç kimseyle en ufak bir sıkıntım yok. Herkesin belli bir vijdanı, belli bir yüreği var. Bu yürek insana gerekeni gösterir. Ben ilahi adelete inanıyorum. O asla yanılmaz.

---> Tatlı dil

Merhaba. Siz benim her zaman baş tacımsınız. Biz anlaşamıyor gibi gözüksek te ,gayet iyi anlıyorum ben sizi. Siz ne deseniz ne söyleseniz, sizin gönlünüz asla yanılmaz. Pırıl pırıl gönlünüz her şeyi halleder.

Biz sizi ve niyetinizin güzelliğini çok iyi biliyoruz. Sizinle tanışmak bile yeter. Lütfen üzülmeyin. Teşekkür ediyorum. Yaradan gönlünüze göre versin.

boyle dusunmene sevindim, ozaman gitmiyorsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri