mavikalem34
Kayıtlı Üye
---> Tatlı dil
Merhaba. Ben sizin isteğinize uygun davrandım. her zaman. Şimdide öyle yapacağım. Buyrun, gördüğünüz her yanlışı söyleyin. Hemen düzelteyim. Yazım bir anlamda helalleşmedir. Size veya bir başkasına yapılmış her yanlışımı söyleyebilirsiniz. Asla kızmam. Bunda samimi olduğumu görmeniz için konularınıza dün cevap bile yazdım.
Ben kişilere yorum yapmıyorum. Ben durum tesbiti yapıyorum. Tek üzüldüğüm tehditvari tavırlar dır. Bizi bu kadar üzmeye kimsenin hakkı olmamalı. Benim fikrim de şahsımda eleştirilebilir. Ama sizler zırhları kuşanmış elleri kolları bağlı bir garibe güç gösteriyorsunuz.
Fatih sultan Mehmet bile elinin kesilmesine karar veren akşemsettini ödüllendirmişti. Ben suçumu bile bilmiyorum. Belki size belki leylamira ya yazabilseydim bunlar olmazdı. Zamanında belirtmiştik. Ama ne olursa olsun, biz doğruyuz. Söylensin hatamız varsa , üzdüğümüz varsa, biz gerekeni kendimiz yaparız. Ama sadece ben değil başkaları da yapmalı bunu. üç günlük ömrümüzde kimsenin kimseyi üzdüğümüzü değmez.
Yani ben elimde bir bardak su ile dolaşıyorum ,su isteyen var mı diye. Benim su dağıtmamı kim engellerse,veya engelliyorsa, onun sorumluluğu vardır. Yoksa benim nefsimin zerre kadar önemi yok. Zaten bir kuruşluk, bir çıkarım da yok. Biz susuyanlara su dağıtıyoruz, hiçbir karşılık beklemeden.
Bi konuda haklısınız herkes anlayabildigi kadar anlıyor sizin ne söylediginiz önemli olmuyor bir noktadan sonra...bunu bende her zaman söylerim etrafımdakilere...sizler anlaşılamadıgınızı düşünsenizde bizler de aynısını düşünüyoruz başka arkadaşlarımıza söylediklerimizi size söyledigimizde size karşı bir tavır oldugunu sanıp kırılıyor belki kızıyorsunuz kimsenin sizin gitmenizi istedigini sanmıyorum sadece herkesin yorumlarına biraz daha dikkat etmesi ve kimsenin üzülmesine kırılmasına sebep olmaması lazım...yoksa elbette tartışacagız bişeyleri, ki eski konuları da okuyabilirsiniz ateşli tartışmalarda oldu ama o konudan cıktıktan sonra tartışma konusunu arkada bırakıp arkadaşlıgımıza devam ettik herkes fikri aynı olmak zorunda degil aynı olsa zaten koyundan farkımız kalmaz...Bizim yanlış anladıgımız konuları düzeltin eger yanlış anlıyorsak ama dedigim gibi yanlış anlayan sadece bizler degiliz, hakkınızda bize bir kaç kişiden şikayet geldi bu sebeple sizi uyarmak zorunda kaldık...Demekki ortada bir yanlış anlaşılma var...Ama aramızda ne kadar tatsızlık olsa bile ( benim için geçici bir meseleydi) Ben sizin siteye renk kattıgınızı düşünüyorum burada kalmanız gerektigini düşünüyorum...Tabi ki karar sizin hepimizin hakkında hayırlısı olsun...kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem bir hal çaresini bulmak en mantıklısı olur....Allah gönlünüze göre versin
Merhaba. Ben sizin isteğinize uygun davrandım. her zaman. Şimdide öyle yapacağım. Buyrun, gördüğünüz her yanlışı söyleyin. Hemen düzelteyim. Yazım bir anlamda helalleşmedir. Size veya bir başkasına yapılmış her yanlışımı söyleyebilirsiniz. Asla kızmam. Bunda samimi olduğumu görmeniz için konularınıza dün cevap bile yazdım.
Ben kişilere yorum yapmıyorum. Ben durum tesbiti yapıyorum. Tek üzüldüğüm tehditvari tavırlar dır. Bizi bu kadar üzmeye kimsenin hakkı olmamalı. Benim fikrim de şahsımda eleştirilebilir. Ama sizler zırhları kuşanmış elleri kolları bağlı bir garibe güç gösteriyorsunuz.
Fatih sultan Mehmet bile elinin kesilmesine karar veren akşemsettini ödüllendirmişti. Ben suçumu bile bilmiyorum. Belki size belki leylamira ya yazabilseydim bunlar olmazdı. Zamanında belirtmiştik. Ama ne olursa olsun, biz doğruyuz. Söylensin hatamız varsa , üzdüğümüz varsa, biz gerekeni kendimiz yaparız. Ama sadece ben değil başkaları da yapmalı bunu. üç günlük ömrümüzde kimsenin kimseyi üzdüğümüzü değmez.
Yani ben elimde bir bardak su ile dolaşıyorum ,su isteyen var mı diye. Benim su dağıtmamı kim engellerse,veya engelliyorsa, onun sorumluluğu vardır. Yoksa benim nefsimin zerre kadar önemi yok. Zaten bir kuruşluk, bir çıkarım da yok. Biz susuyanlara su dağıtıyoruz, hiçbir karşılık beklemeden.